Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Servis görevlisi kazananlar? ıstanbul kacla kapattı bilen var mı
-
@dildar_07 İstanbul 70 le kazananlar varmış
-
@kuznets ciddimisin o kadar düşmüş mü ya cok üzüldüm çalışmadgm için
-
@Lex-fori bencede grup oluşturabiliriz
-
@Lex-fori ben de katılırım grup olursa
-
@sefaerennn kurduk biz grubu numarani gonder ozelden
-
70 ile uzman yardımcılığına olmadı
Mülakata kalan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Her şey herkesin gönlünce olsun
-
65 le olmadı benimde . Nasip bakalım . Tebrik ederim kazananları .
-
@Lex-fori grup varsa beni de alin portfoye
-
78 ile istanbul oldu mülakat tarihleri belli mi?
-
Leasing gaziantep yazmistim 74 puan aldim ama mulakata kalamamisim kacla kapatti acaba
-
Ziraat halk veya vakıf da yeni alım olmurmu acaba bilgisi olan var mı
-
70 le katılım olmadı , kıyısından kaçırmak üzücü oldu. Kısmetimizi aramaya devam ..
-
@berceste aynı kaderi paylaşıyoruz 5 doğrum var ingilizceden 6 olsa geçiyodum ucundan dönmek koyuyor insana yeni alım olurmu acaba bilgisi olan
-
@sismondi ziraatin yükselme sınavları var galiba şu an . Kışa doğru sınav olabilir diye konuşuluyor gruplarda
-
@Bosgezen 74 le gaziantep yazip yazmama arasinda gittim geldim kardesim sonunda yazmadim katilim yazdim uzuldum senin adina ama emin ol daha hayirlisi guzeli bekliyodur seni hakkinda hayirlisi
-
@nairu24 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
Mülakata katılmaya hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle. Ben de 74 puanla katılım için çağrıldım, beklenildiği gibi 70 bandında kapatmış. Ucundan kaçıran arkadaşlar için de üzücü bir durum fakat Kasım gibi hem halkbank hem de ziraat bankasının sınava çıkacağı söyleniyor, bu yüzden çalışmaya devam umutları kaybetmek yok. Herkesin gönlüne göre olur umarım her şey.
Şimdi ben tecrübe ve bilgi sahibi arkadaşlarımızdan Ziraat Katılım Uzman Yardımcılığı pozisyonu hakkında imkanları, görevde yükselme süreçleri, çalışma yerleri vb. gibi konularda bilgi paylaşımı yapmalarını rica ediyorum.
Yardımcı olabilecek kardeşimiz yok mu acaba ?
-
@nairu24 hocam öncelikle tebrik ederim.inşallah mülakattan da alnınızın akıyla çıkarsınız.
yazmışsınız ya kasımda hem halk hem ziraatin ilana çıkacağı söyleniyor diye?bu konuda kesin bir duyumunuz var mı? yoksa facebooktaki söylentilere binaen mi dediniz?
halk bankın alım yapacağı konuşulup duruyor fakat ziraatinde alıma çıkacağını ilk kez duydum.inşallah olur... -
61 puanla istanbul leasing için mülakata çağrıldı arkadaşım şaka gibi gerçekten niye bu kadar düşük puanlar? çalışma koşulları maaşı falan çok mu kötü de millet başvurmadı.ama yani ziraat bankası sonuçta ne kadar kötü olabilir ki maaş
-
@gerha arkadasin cok mantikli bi hareket yapmis. Istanbul leasing kimsenin aklina gelmemistir. Istanbulu secen zaten ya portfoyu secersi yada katilimi