Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Regista hiç sanmıyorum mülakatı geçemeyenlere yedek yaparlar bence
-
Yatirim-portfoy culer bi whatsapp grubu yapalim. O zaman fazla degiliz zaten herhalde bunun mulakatina nasil caliscaz simdi
-
@Lex-fori aynen hocam benim de bir fikrim yok, katılırım eğer kurulacaksa
-
Kaç net yaptiginizi yazar misiniz. Ona gore herkese ışık olur...
-
benim de 76'yla portföy-yatırım. herkese hayırlı olsun sonuçlar. grup kurulursa ben de katılırım.
-
@Muhalba net kavramı yok hocam bir doğru bir puan şeklinde, portföy uzman yardımcılığı için başvurdum:
Alan 16D 4Y
Gk 19D 11Y
GY. 28D 2Y
İng. 15d 5y -
Benim de;
Alan:19d 1y
Gy:25d 5y
Gk:16d 14y
Ing:14d 6y -
Yatirim/portföyü sonuncu olarak ben kazandım galiba 74 den düşük yok
-
Yatirim-portfoy icin whatsapp grubuna katilmak isteyenler ozelden numaralarini bana gondersin o zaman
-
uzmanlık olmadı 68 de kalmışım ingilizce yyaktı gene. Şükür servis görevlisi oldu 77 almışım herkesin hakkında hayrlısı
-
Arkadaslar merhaba uzun suredir beraber bekledik bu sureci ben avukatlikta mulakata hak kazandim sorum su torpilsiz kazanmak mumkun mu? Bugun bir is gorusmesine gittim olumlu oldugunu dusunuyorum ancak ise baslamam ziraatten epey once olacak ve imza atacagim dogal olarak torpilsiz sansim varsa ziraati denemek isterim ama arafta kaldim ne dusunuyorsunuz? Taban puanlar yayinlanir mi mulakat listesiyle beraber daha once giren varsa liste puanli mi aciklaniyor
-
Arkadaşlar Portföy /Yatırım uzman yrd için whatssapp grubu oluşturduk katılmak isteyenler bana özelden numaralarını gönderebilirler.
-
Servis gorevlisi kacla kapatti.. Bursa 74 olmadı
-
@Lex-fori tebrik ederim öncelikle ben de kazanmışım grup olursa dahil olurum
-
@gerha bütün uzman yard genel müdürlükte çalışacakmış ben de öyle okudum
-
öncelikle mülakatı kazananlara tebrikler imşallah mülakatta iyi geçer
finans grubu uzman yard istanbul kaçla kapattı bilen var mı ? ben başka bir kamu bankasında "şubede çalışan "uzman yardımcısıyım fakat burada tüm alımlar genel müdürlük birimleri ve yüksek lisanstaki çalışma alanıma alım olduğu için çok istedim fakat 62 ile sıralamaya giremedim -
@hazirlanan Hayırlı olsun.Katılım uzman yardımcılığı mı?
-
Mülakata katılmaya hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle. Ben de 74 puanla katılım için çağrıldım, beklenildiği gibi 70 bandında kapatmış. Ucundan kaçıran arkadaşlar için de üzücü bir durum fakat Kasım gibi hem halkbank hem de ziraat bankasının sınava çıkacağı söyleniyor, bu yüzden çalışmaya devam umutları kaybetmek yok. Herkesin gönlüne göre olur umarım her şey.
Şimdi ben tecrübe ve bilgi sahibi arkadaşlarımızdan Ziraat Katılım Uzman Yardımcılığı pozisyonu hakkında imkanları, görevde yükselme süreçleri, çalışma yerleri vb. gibi konularda bilgi paylaşımı yapmalarını rica ediyorum.
-
Arkadaşlar katılım kazananların hepsi genel müdürlükte mi çalışacak? Eminönü gösteriyor genel müdürlüğü doğru mu?
-
@gerha hepsi fatihte genel müdürlükte çalışacak