Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
2015 nisanda 100uzm yrd alinmisti 2012 bu degerlendirme icin erken olmus baya.100 uzm yrd istanbul icin alinmisti ve 68le kapatmisti
-
@luck hangi sınv ustunden bakarsak bakalım butun yaklasık butun sınavlarda puanların standart sapması 10 oldugu icin sınavın genel ortalmsının 17-18 puan ustu geliyor bu yuzden turkiye ortalaması onemli
-
@sayınseyirci alınan kisi sayısı arasındaki farkıda hesaba kattım
bu hesapl 54+17=71
-
@sayınseyirci 120 soru gy 25 gk 25 alan 40 ing 30 . 82 doğru ile şu sınavdan mülakata kalınıyordu kardeşim.
-
@AdemSimit bir birine en yakın sınavlar ustunden daha verimli hesap yapılır ben sadece istatistiksel tabanlı cıkarımları yazdım keske daha dusuk cıksa
-
@sayınseyirci sınavın olduğu gün yazmıştım 70 75 bandı olur diye geçen gün de 68 olarak tahminimi belirttim katılım için . Hayırlısı olsun bakalım
-
Ne zaman aciklancak ya ?geciyor bugunde
-
Bende katılım için 70-71-72 bandında bekliyorum ama daha yüksek de olabilir daha düşük de olabilir tabii ki.
-
Bugün de mi açıklanmayacak yahu? en sonunda ziraat hesabımı kapatacam, olacağı o. bakın bu açık 1 tehdittir : )
-
@patakute tehdit guzel ama islermi acaba
-
@patakute haydaaaaa
-
TIK YOK! Bayramdan sonraya kadar bekleyeceğiz galiba.
-
SAAT 6 DA KARIŞIR BURASI
-
İnşaallah sonuç açıklandı haberleriyle karışır.
-
Bugün açıklanır inşallah yoksa en geç arefe gününe kadar yolu var.
-
Umarım şu sınavı kazananlar başka kurumlara gidip diğerlerinin hakkına girmez
-
@sismondi yakın bir arkadaşım şuan 3 mülakat bekliyor . guy vergi müf. sgk denetmenliği . Bu sınava da girdi önünden ye bırak dedim dinlemedi
-
@AdemSimit sorma kardeş adam kpss de ilk 100 de ziraat in sınavına giriyor hangi mantıkla hareket ediyolar anlamış diilim
-
ben de spk ve bddk mülakat sonuçlarını bekliyorum kaç aydır açıklanmıyor ben de girdim ziraatin sınavına kazanırsam gidicem tabiki de mülakata. valla bu işsizlikte kimseyi yadırgayaman sen niye girdin sınava diye işsizlik almış başını gitmiş millet napsın gençliğimiz çürüdü be
-
Arkadaslar yukleme mi var ben sisteme giremiyorum hata veriyr benim gbi olan var mi