Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@maid Benim için devlet işini emanet alan her insanin işinin ehli olması gerekir. Sizin "işin ehli olmak" kriterleriniz nelerdir öğrenebilir miyim? Mesela adalet mülkün temelidir ama hakim savcılık bir cok hukukçunun torpil bulmayı geç torpillerini yarıştırdığı bir mülakatla olunuyor. Buna ne diyorsunuz? Hatta "işin ehli" olması gereken güzide kurumumuz ösym onun bile sorularını çaldırdı. Hala devletimiz de devletimiz diyorsan ben de sana pes diyorum
-
@duygu123asd orada kastedilen şey alınacak kişi sayısının 4 katını en yüksek puandan başlayarak mülakata çağıracaklar yani 300 kişi mülakata çağrılacaksa 60ı geçen 500.kişi beni neden çağırmadınız diyemez tek koşul 60ı geçmek değil 60ı geçip çağrılacak aday sayısı arasına girmek.
-
Yazili sinavda torpil olacgibi sanmiyorum vakifbankin sinavinda ayrica mail atinca netleri gonderiyorlardi.
-
@pek12 Hocam sana şöyle söylim , benim eniştemin dayısı ziraatde bulabileceğin en torpil sağlayacak adam , isim vermeme gerek yok, adamın bana aynen dediği laf şu ; puanı yapamamış mülakata girmiş mülakatı iyi geçmemiş adamı ben işe falan almam , bu günlere geldiysem haksızlık yapmayarak geldim, he çaycı gişe çağrı merkezi buralara istiyorsan girebilirsin dedi , o yüzden ziraat hakkında öyle olurdu böyle olurdu nun açıklaması bence bu yapmıyorlar yaptırmıyorlar
-
Sonuclarin aciklanmamasinin bir sebebide mulakat tarihlerinin belli olmasindan dolayi olabilir. Belkide mulakatlar kasimda olacak banka da simdiden aciklamak istemiyordur ?
-
@apocoban28 senin dayınin eniştesini bilmem neyi dışında kalanlar icin në yapacagiz
-
@apocoban28 eniştenizin dayısının ellerinden öperim gisede de olsa dürüst davranıp torpil döndüğünü tasdik etmiş...ben ya da bir başkası ziraat özelinde ya da pozisyon özelinde yüzde 100 torpil yapıyorlar demiyor. Öyle olsa zahmet edip sınavına girmezdik hiçbirimiz değil mi ? Kesin olan hangi aşamada olursa olsun sınavlarda hak yemenin Türkiyenin bir gerçeği olduğu. Ben ve benim gibi düşünen forumdaşlarımız da diyor ki; Ziraat Bankası gibi güzide bir devlet kurumu kafamızı bulandıran bir sınav uygulamasını neden yapar?
-
@luck vakıfbankta mülakata kalanların netlerini mulakata kalanlar istese bile göndermiyorlar hocam. Ha kesinkes torpilden demiyorum ama işkillendiren bir uygulama .
-
@pek12 ben 2016 girdim bizzat gordum maille donus yaptilar.yani mulakatta torpil muhakkak ama yazili sinav icin sanmam.
-
En son yapilan ziraar katilim sinavi yaklasik 3hafta sonra aciklanmisti.subatta olan sinav mulakatta nisanin 3 haftasiydi.Asagi yukari bu tarihleri baz alabiliriz.
-
@tolga80 hocam hedefte çaycı gişe ve çağrı merkezi varsa zaten alıyorlar başvurabilirsiniz bende sınava girdim büyük ihtimalle de mülakata bile kalamicam
-
@pek12 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
@apocoban28 eniştenizin dayısının ellerinden öperim gisede de olsa dürüst davranıp torpil döndüğünü tasdik etmiş...ben ya da bir başkası ziraat özelinde ya da pozisyon özelinde yüzde 100 torpil yapıyorlar demiyor. Öyle olsa zahmet edip sınavına girmezdik hiçbirimiz değil mi ? Kesin olan hangi aşamada olursa olsun sınavlarda hak yemenin Türkiyenin bir gerçeği olduğu. Ben ve benim gibi düşünen forumdaşlarımız da diyor ki; Ziraat Bankası gibi güzide bir devlet kurumu kafamızı bulandıran bir sınav uygulamasını neden yapar?
Valla o konuda bende hak veriyorum size çok saçma şeyler var yok değil ama sınavda haksızlık yapacaklarını sanmıyorum ben buna cevapvermiştim
-
@apocoban28 ben buna şahit oldum sınava girdiğim bankada bir arkadaşım sınava girmeden mülakata çağrıldı bulduğu banka içindeki referensıyla . Yani anladım ki boşuna çabalıyoruz.
-
@faster12 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
@apocoban28 ben buna şahit oldum sınava girdiğim bankada bir arkadaşım sınava girmeden mülakata çağrıldı bulduğu banka içindeki referensıyla . Yani anladım ki boşuna çabalıyoruz.
bazı bankalarda var bu , bende gişe için başvuru yaptığım bir banka var aynı akran bir arkadaşıma uzman yardımcılığı teklifi geldi nedeni belli zaten
-
@faster12. Bosuna cabaliyoryz diye bir sey mi var ya oyle bi anlatiyosun ki girenlerin %90 i boyle giriyor abartma istersen bosuna ugrasiyoz falan diye
-
@Lex-fori Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
@faster12. Bosuna cabaliyoryz diye bir sey mi var ya oyle bi anlatiyosun ki girenlerin %90 i boyle giriyor abartma istersen bosuna ugrasiyoz falan diye
e bende öyle diyorum zaten , boşa çabalıyoruz demiyorum ülkenin hali ortada , abartmıyorum da , kayınpederin cumhurbaşkanı ise sende bir bakan olabilirsin , bu artık normal bir şey.
-
@Lex-fori uzman yardımcılığı için en fazla 10-15 kişi alınıyor ben inanıyorum ki sadece 5 i hakkıyla sınavla giriyor. Diğerleri banka içinde referansı olduğu için sınava girmeden mülakata direk gelerek giriyor.
-
Hak ederek bir şeyi başarmak kadar güzeli yok şu dünyada. İnşaallah gerçekten hak edenler alınır.
-
Arkadaşlar Ziraat sınavında hak yeneceği algısı nasıl oluştu acaba.Sınavdan sonra puan hariç sıralama,net sayisi vs aciklanmiyor mu?Bazi arkadaslar oyle yazmis cunku.Daha once sinava giren biri aydinlatsa bizi.
-
@luthor açıklanmaz olur mu hiç tüm derslerden doğru yanlış sayıları sonuç ekranında yazmaktadır yazılı sınav aşamasında torpil meselesi olacağını sanmıyorum mülakat ayrı mesele tabi.