Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Seigneur evet 2. soruydu cevap 11
-
@Seigneur matematikte onun kuralini bulamadim ama 37 vardi 60 vardi 1 vardi cevabi olan bir de %20 vardi hatirladiklarim
-
@Bosgezen Maastricht sorusunu Fiyat istikrarı yaptım ama emin degilim hocam. Diğer cevaplarimiz aynı
-
puanlar birbirine çok yakın gelecek. keşke bu kadar kolay olmasaydı. iki üç doğru ile birinci olmak da var başarısız sayılmak da var :=)
-
@summer aynen kardesim memur olacak o soru digerleri tacir gibi sorumlusur. Memur ise tacir sayilanlardan
-
İ.Ü Meslek Yüksekokulunda girenler burda mı? (+1)
-
@Bosgezen Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
Maastricht kriteri sorusu vardi cevap gelir dagilimi olmasi lazim. Maliye politikasi etkin olur diyodu AS nin dikey eksene paralel olmasi yaptim. Tek tarafli islem diyodu cevap vasiyetle takas. Tacir sifatina sahip olan hangisidir diyodu onu ne yaptiniz
Ufak bi yanlislik olmus ASnin yatay eksene paralel olmasi olcakti
-
@Seigneur. Hocam maastricht. Kriterlerin enflasyonla ilgili kriter var hatta enflasyon orani en dusuk 3 ulkenin ortalamasinin 1,5 puan ustunde olamaz diye yani o da fiyat istikrariyla alakali oluyo sonuc olarak
-
Meclisi ic tuzuk disinda denetler gibi bi soru vardi anayasa mahkemesi miydi cevap
-
@Bosgezen Hayır. DANIŞTAY. meclis ıçtüzüğü AYM.
-
@Bosgezen. Hocam meclis ictuzugu nu anayasa mhk so denetler. Meclis ictuzugu disindaki tuzukler(normal bildigimiz tuzuktur) incelemesini de danistay yapar.soruda meclis ic tuzugu disindaki tuzuklerin iclemesini kim yapar diyordu.
-
@Seigneur Iste boyle sorulari yanlis yapmak koyuyo insana:(
-
@Bosgezen ben hukktan girdim de genel kultürde bi ekonomi sorusu vardi 'euroya gecen ulkelerdeki krizin sebebi kaynagı nedir?' seklinde .cevabı ne olacaktı acaba? Ben bankacılık dedim. Bi de faiz dışı bütçe diye bi soru varsa onu da cevaplayanilirseniz memnun olurum.
-
@pek12 Evet bankacılık. Doger sorunuzun şıkkını hatirlamiyorum pek emin de değilim ondan
Çek'i diğerlerinden ayıran özellik neydi arkadaşlar? Ben hamiline yaptım... ?!
-
@Lex-fori Ben soruyu anlamamisim saka gibi ya
-
@Bosgezen Farkettim hocam. Dışında diyordu çünkü. Soruları dikkatli okumak lazım iste sağlık olsun
-
@Seigneur tesekkürler. diğer soruda faiz dışı denge sorulmuş ekonomik büyüme ve işsizlige etkisi vardi şıklarda artar azalır seklinde.
-
@pek12 genişler ve işsizlik azalır yaptım hocam. Dedigim gibi emin değilim ama..
-
@Lex-fori hocam memurdan emin miyiz yav? Memur tacir gibi sorumlu olmuyor muydu? Ben anonim şirketli bi şık vardı onu yaptım ama
-
Çek'i diğerlerinden ayıran özellik neydi arkadaşlar? Ben hamiline yaptım ama emin degilim ... ?!