Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Seigneur baştaki heves kalmadı hocam sıcaklar iyice bunalttı sizde durum nedir
-
sınavda canta araba anahtarı saat vs. yasak mı acaba giriş belgesinde belirtilmemiş
-
Arkadaslar herkese hayirli olsun simdiden Ben mikro haric herseye baktim tekrarlari yapiyorum.Dort hafta once evlendim ve adamakilli calisamamistim.ama son dort hafta yogun calistim.İnsallah sizlerde basari elde edersiniz.duaciyim ️
-
@şule Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
Arkadaslar herkese hayirli olsun simdiden Ben mikro haric herseye baktim tekrarlari yapiyorum.Dort hafta once evlendim ve adamakilli calisamamistim.ama son dort hafta yogun calistim.İnsallah sizlerde basari elde edersiniz.duaciyim ️
Mutluluklar dilerim. Kazanırsanız güzel bir hediye gibi olur. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Başarılar
-
@onuktekin çoook tesekkur ederimm inşAllah kazanirsam cidden guzel bir hediye olcak bize Malum balayi yerine eve kapanip sinav calismak zor halkbanin uzman yardmcligini kaybetmistim bunda ne yapcam bakalim.sizlere de cook dua ediyorum emin olun
-
Sınava uçlu kalemle girebiliyormuyuz acaba kurşun kalem yazıyo da ??
-
teşekkürler. inşallah hayırlısıyla herkes kazanır. ben uzman yardımcılığının alan sınav konularını merak ediyorum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? alan soruları hangi alana göre olacak?
-
@işarayan hocam icra iflas hukukunda sureler cikar,itiraz sureleri ve sikayet sureleri, hacizle ilgili taşınir ve tasinmazlarda,iflas organlarindan ve 1. ve 2. alacaklilar toplantisindan cikar diye dusunuyorum.Bu benim nacizane fikrim.makro ve mikroda zaten nasil soru gelecegi az bucuk belli.IS LM modelleri cikabilir.gk gy de mutlaka geçitlere bakin.(halkbank sordu mesela).Nereleri birbirine bagliyor, limanlarimiza.İngilizcede mesleki kelimelere bakin derim. Daha cok sey demek isterdim ama sinava az kaldi
-
@işarayan ve en onemlisi Atatürk ilke ve inkılaplarina bakin derim.15 temmuzla ilgili ismi degisen kopruler tuneller bunlara da bakmanizda fayda var.
-
@sefaerennn Sinavda uclu kalem kullanabilirsiniz.Anahtar saat falan da yasak degil onlar sadece osym sinavlarinda yasak.Telefon getirmek yasak onun icin de emanet oluyo genelde birakmak icin
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar ziraat katılım uzman yardımcılığı ve servis görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı ? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim hepimizin hakkında gönlümüze göre hayırlı olan olsun.
-
@şule teşekkür ederim. ben altyağı mühendisliği sınavına gireceğim. bu konular onada dahil mi? benim bölümüm Elektrik-Elektrik mühendisi
-
@işarayan hayir hocam sizin bolumun yapacagi konular basvurularda yaziyodur.ordan bakmaniz lazimdi.Suan elinizdeki giris belgesinde hangi konulardan gireceginiz yaziyodur
-
sınav Ankara'da nerede olacak arkadaşlar. sınava girmeyeceğim için ulaşamadım bu bilgiye
-
Arkadaşlar istiraklerde tek çift maaş uygulaması var mi ? Su an açtıkları tüm uzman yardimciliklari istirak olarak geciyor, bu konu da bi bilginiz var mi?
-
@Godfather gazinin hukuk iibf teknoloji fakültelerinde var. başka var mıdır bilemem.
-
@AdemSimit benim de pek iyi sayılmaz. bir heves başladım ama gerisi gelmedi
-
Yarın gireceğimiz sınavda bütün dostlarıma başarılar diliyorum . Rabbim yardımcımız olsun hakkımız hayırlısını versin : )
-
bu sınav tam olarak kaç saat sürüyor benim gibi beyazıtta girecek olan var mı?
-
120 dakika