Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Bankacılık bilgisiyle ilgili not paylaşabilecek olan var mı
-
Arkadaslar sinava giris belgeleri hala neden yayinlanmadi
-
Tahminen kac kişi basvurmustur ziraat katilim uzman yardimciligina .
-
sınav giriş belgeleri yayınlanmış ama duyurular kısmına yazmamışlar.
giriş yaptıktan sonra tamamlanan başvurular kısmından ilgili sınavı seçin aday bilgilerinin altında sınav giriş belgesi yazıyor oradan görebilirsiniz.
-
Benim sınav giriş belgesinde resim çok bulanık sizde de aynı mı arkadaşlar sorun benimkinde mi
-
Arkadaar istanbulda oturan var mi hayatimda ilk defa sinav icin gelecegim desem yeridir kadikoyde kalacagim cerrahpasa fatihteki davutpasa anadolu lisesine nasil gidilir bilgisi olan var mi acaba
-
@işsizmemur Benim resmimde bulanik biraz herkesin oyleyse sorun olmaz heralde
-
@av.ssualp kardeşim kadıköyden metroyla ayrılık çeşmesine gel oradan marmaraya bin yenikapıya gel oradan otobüsle geçebilirsin ama hangisi bilemiyorum şuan
-
@AdemSimit saolasin kardesim simdiye kadar tum sinav ve mulakatlara ankarada girdim ve onlarcasindan elendim bu sefer de istanbulda sansimizi deneyelim dedik tasi topragi altin mi bakalim yardimin icin saol
-
@av.ssualp hayırlısı olsun hocam istanbul güzeldir
-
88 ile falan kapar diyorlar facebookta . ne demektir bu şaka mı o kadar kötülerler bir de bankaları
-
@av.ssualp hocam “Trafi” diye bir uygulama var ben onla her yere rahatça gidiyorum. İndir sende alternatifli yollar söylüyor
-
@samet06 gemen indiriyorun hocam eyvallah saolasin
-
Tahminimce katılım 70 civarı leasing ve yatirim/portföy kısmı da 75 civarı kapatır gibi geliyor 88 çok fazla bence
-
@bestof92 ben de öyle düşünüyorum ama bakalım hocam
-
saçmalamayın ne 88 i en az 97 ile kapar. Çünkü süper bir pozisyon:) her sene çıkar böyleleri takmayın 73-76 arası kapar.
-
bu genel kültürde tarih coğrafya çıkıyor mu şimdi ? gerçi başka ne soracaklar ki
-
arkadaşlar merhaba, katılım için başvurdum önceki yıllardan bilgisi olan arkadaşlar varsa sınava tahmini kaç kişi girer ve puanlar kaç seyrinde dolaşır yardımcı olabilirseniz sevinirim sınava girip girmeme konusunda epey bir kararsızım da..
-
Ben iki sınava giricem ama tek çıktı şeklinde verildi sıkıntı olur mu bi de fotoğraf siyah beyaz
-
Arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor? Neye ağırlık veriyorsunuz ?