Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Genel müdürlükte tanıdığı olan kimse yok mu başvuru sayısını öğrenebilecek ?
-
Arkadaşlar sınav giriş belgeleri çıktı mı acaba bilen var mı
-
@Tolgahan-Ayyıldız 31 temmuzda sinav giris yerleri belli olucakmis
-
Sınava Ankara'da girecek olup Ankara dışından gelecek arkadaşlar misafirhanelerde kalacaksanız yer ayırtın.Kalacak yerinizi sonradan ayarlamak zor olur.
-
Arkadaşlar merhaba , ziraat bankasının çıkmış sinav sorularını indirmek için linkini atabilir misiniz ?
-
@kuznets öyle bir link mi var?
-
**Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar ? Özellikle alanda napıyorsunuz ? **
-
Arkadaşlar bu sınavın ingilizce kısmı nasıldır bir arkadaşım giricek bilgi bulamadık bu konu hakkında , basit midir zor mudur çalışılcak yerleri falan var mıdır
@Seigneur -
@MaxMin Gelelelim sınavın diğer kısımlarına, öncelikle ing ile başlamak istiyorum, ing kısmı yds den yüzde 50-daha kolaydır. gramer konularını hızlı bir şekilde tekrar etmenizi ve mesleki anlamda ingilizce terimlere bakmanızı ve paragraflar okumanızı tavsiye ederim. bu terimlere hakim olursanız paragaflar cok kolay ve anlasılabilir olmaktadır. 2009 mortgage krizi ile ilgili bi paragraf verebilir ordan seceneklere ulaşmanızı isteyebilir. genel gramer bilgisi ve finansal-mesleki terimli okuma parcaları 20 soruda rahat 15 in üzerine çıkartacaktır. Bence burda ingilizceniz 0 değilse 10 sorunun üzerinde yaptıracaktır.
İngilizce sorularından korkmanıza gerek yok arkadaşlar. Ben yds yapamayan biri olarak ingilizceden geçtim. Gramerden ziyade okuduğunu anlama gibi sorular var. Lise seviyesinde diyebilirim. ( Alıntıdır hocam )
Ben intermadiate seviye gramer ve finansal kelimelere çalışıp girecegim elimden gelen budur 20 gun kaldı zaten -
if clause'lardan gelir mi arkadaşlar ?
-
@gozgoz hocam merhabalar. ingilizce için yarısını yapma şartı var mı . ayrıca geçen sene kaçla kapattı
-
@AdemSimit Sınav ilanında 100 üzerinden en az 60 almak diyor. Herhangi bir ders kısmından belli bir oranda doğru yapmalısınız şeklinde bir ibare bulunmuyor.
-
100 soru var ve her soru (doğrunun yanlışı götürmediği varsayımıyla) 1 puandan hesaplasak; diğer derslerden full çekecekseniz ingilizceden fazla yapılmasa da olur. ama gygk+alan'dan full veya fulle yakın yapamayacaksanız ingilizceden de yarısını yapmanız gerekir gibi görünüyor. Zira mülakata çok fazla kişi kalmayacak. Senaryo tabii bu sadece.
-
hepsini c yapsam ingilizceden bi 5 tane ordan gelir diğer 80 sorudada 70 yapsam kurtarır belki:) yada neyse guy mulakatını bekleyeyim en iyisi:)))
-
@gozgoz merhaba öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkürler.benimde bi kaç sorum olucak sınava 2 hafta kadar süre kaldı ve ben henüz alan çalışmadım neler önerirsiniz,sınavda yanlış doğruyu götürmüyo duyumları doğru mu ,mülakat süreci nasıl,eğitim süresi ne kadar oluyor?
-
BİR SORUM DAHA OLACAK ARKADAŞLAR. SÜREÇ NASIL İŞLİYOR ACABA . SINAV ORTALAMA KAÇ GÜNE AÇIKLANIR MÜLAKATI NE ZAMAN YAPILIR SONUÇ NE KADAR SÜRE SONRA BELLİ OLUR. ZAMANLA İLGİLİ BİR SIKINTIM VAR DA ONDAN DOLAYI SORUYORUM
-
@AdemSimit 3 hafta icinde sinav sonucu aciklanir buyuk ihtimalle.Vakifbankin sinavini da Anadolu uni yapmisti 2 hafta sonra sonuclar aciklanmisti.Diger asamalari bilemiyorum
-
Facebook'ta kpss a grubunda il anketi oluşturulmuş katılın arkadaşlar
-
Arkadaslar sinav konularina uluslarasi iktisat,dis ticaret politikasi,buyume ve kalkinma analizi konulari dahil mi
-
@summer ilana göre dahil değil hocam