Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@sayınseyirci NET USULU DEĞİLDİ SORU SAYISI 120YDİ. KATSAYILAR VARDI HER SORU 1 PUAN DEĞİLDİ.
-
@sayınseyirci 80 ustu olur gibime geliyor.Sayı baya az.Birde sınavın gk-gy ve alan kismi hikayeydi.İngilizce yapan alir gibi.İnsallah daha dusuk olur ama.
-
@luthor 13 İL İÇİN 200 KİŞİLİK ALIM TEK İL 70 ALIM SİZCE HALA YÜKSEK Mİ KAPAR O SENEYE GÖRE . SONUÇ BİLİNMEZ AMA MANTIK OLMAMALI DİYOR
-
@dogancay bence de dış mihraklara karşı ülkenin gidişatının sağlam olduğu izlenimi için hafta içi abd avrupa çin gibi ülkelerin gözünün en çok üstümüzde olduğu zaman açıklanmalı
-
@AdemSimit Anlamadim valla hocam nasil yani ?
-
@luthor 2012 deki uzman yard alımında sayı 200 dü ve 13 il için yapılıyordu. alım bölünüyordu yani hocam. Bu seneki katılım sınavı ( girdiğim o olduğu için onun üzerinden yazıyorum ) sadece istanbul alımı ve 70 kişi. 13 il de adam akıllı 70in üstünde il yok 2012 de hocam .
-
@AdemSimit 2012 yi bilmiyordum ben acikcasi.Ama dusununce sinav baya kolaydi 280 kisi 80 i gecemez mi sizce.
-
2012 ustelik 3 katı aday cagırılmıs bu sene 4
-
@luthor maaşı iyi olsa da alan bilgisi ve ingilizcesi cidden iyi olan insanlar çok daha iyi yerlere yöneliyor hocam.
-
@AdemSimit İnsallah oyle olur hocam.Bu issizlikte herkes saldirmistir gibime geliyor ya bekleyelim gorelim.Ama benim gonlum de dusuk olmasindan yana.
-
@luthor servis görevlisi alımında ingilizce yok alanı iyi olan herkes başvuruyor mesela oraya her sene. 3 5 alımlık iller 80i anca görüyor istanbul yine 75 oluyor orada bile. Yani mantıken açıklandığında bir sürprizle karşılaşmam inşallah : ) veriler yalan söylemez umarım : )
-
@AdemSimit Hadi insallah su saate kadar umidim yoktu sinavdan.Siz boyle soyleyince bende umitlendim.
-
@luthor İnşallah yanılmayız Hocam. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah .
-
burdaki istatistiksel bilgileri bizim sınava uyarlayıp R programı ustunden modellersek 74-75 cıkıyor ( bolede bi işsizim işte) -
@sayınseyirci alttaki puan hesaplama formulune takılmayın o eski bizimkiyle alakasız
-
@sayınseyirci teftiş kurulu olduğu için her bölümü zor olur bu sınavların kardeşim gy gk ing alan
-
@AdemSimit daha kolay sınavda puanlar daya yuksek olur ozman 80 ustu diyenler haklı
-
@sayınseyirci bizim paylaştıklarımız da kesin bilgiler kardeşim geçmiş sınavlardan . hayırlısı neyse o olsun açıklansın yarın inşallah
-
19 gün oldu be kardeşim açıklayın artık ya
-
@serdargoler yokdili aciklayan anadolu universitesi 19.gun saat 13 civari aciklamisti aciklanacaksa 1 2 saate aciklanir yoksa bayram hediyesi arefe gunu aciklanir