Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@dogancay nerelere bagladin kardesim yaa
-
@dogancay dostum adamlar orda geyik muhabbeti yapmış sen de bunu ciddi ciddi buraya yazdın mı Allahını seversen
-
@dogancay başkan aslında haftaiçi açıklasalar daha iyi. Ziraat Bankası'nın bu alımı genç işsizliği tek hanelere kadar indirir. Bu da tabiki ekonomiye olumlu olarak yansır.
-
Ben de hala saat 5 te aciklanmasini bekliyorum borsayi bilmem ama mubarek gun persembe ben de birseyleri dine baglamak istedim
-
Genel kulturu ve ingilizcesi iyi olan kazanacak gibi o degilde sinavdan bir gun once arkadasim boltun son koşusu var izle dedi.bende bana mi koşacak dedim:) sinavda cikinca atletizm sorusu boltun bana koştugu belli oldu :))
-
kaç bankanın mülakat sonucu cuma günü açıklandı. yarını bekleyelim. bayrama merakla girersek çıldırırız hepimiz 10 gün daha
-
herkes doldu zaten bu kadar beklenmez ki... ne heves kaldı ne bir şey amaç nedir bi açıklama yapar insan şu sebeplerden dolayı şu tarihte diye :@
-
@Lex-fori Yazdıktan sonra bi mallık yaptığımı ben de farkettim kimse görmeden sileyim dedim silinmiyormuş Beklemekten psikolojim ne hale geldi yeminle.
-
@dogancay estağfurullah hocam insan bazen anlayamıyor gercekten neyin geyik neyin ciddi olduğunu
-
Bence yarin 2 3 gibi aciklanir.
-
@luck duyum mu yoksa tahmin mi hocam
-
@Lex-fori tahmin çunki ortalama 3 haftada aciklajiyor 1ayi bulmaz
-
@luck kardesim benim insan kaynaklarindan aldigim saglam bilgi sinav sonuclarinin belli oldugu ancak listelerin hazirlanmasina calisildigi ve saat ancak 5 ten sonra bu isle ilgilenebildikleri. Ancak soyle bir sey var. Bankalar pzt ve sali gunu de acik 10 gunluk idari tatil sadece 657 li ler icin bu yuzden pzt ve ya sali gunune de sarkabilir. Benim gorusum de yarin aciklanacagi yonunde
-
Ziraat bankasi paylasmis arefe gunu bile yarim gun calisiyorlarmis yani bizimki o gune sarkar artik umudum kalmadi
-
konu başlığında avukat servis ve uzman yardımcılığı için yaklaşık 50 60 kişi sonuçları bekliyor umarım hepiniz sıralamada olursunuz arkadaşlar ciddi emek vermiş hakeden insanlarsınız hepiniz : )
-
@AdemSimit Yalan soylemeyim bu sinav icin ozel calismadim ya tutarsa diye basvurdum iste
-
2012 taban puanları
ADANA 70 ANKARA 77,5 ANTALYA 73,33 BURSA 71,66 DENİZLİ 71,66 ESKİŞEHİR 74,16 GAZİANTEP 69,16 İSTANBUL 72,5 İZMİR 75 KAYSERİ 70 KOCAELİ 71,66 KONYA 70 TRABZON 69,16 -
@sayınseyirci Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
2012 taban puanları
ADANA 70 ANKARA 77,5 ANTALYA 73,33 BURSA 71,66 DENİZLİ 71,66 ESKİŞEHİR 74,16 GAZİANTEP 69,16 İSTANBUL 72,5 İZMİR 75 KAYSERİ 70 KOCAELİ 71,66 KONYA 70 TRABZON 69,16O sene heralde net usluydu kusuratlı olduguna gore
-
@sayınseyirci Bu sene boyle dusuk olmaz bence.
-
@luthor sen kac bekliyorsun