Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@şule hocam nasıl calismaliyim bir kaynak varmı İngilizce için ?
-
ziraatin ingilizcesi tırt olur. Temel şeyler sorarlar genelde çok ağır vocab ve grammer kasmazlar. Ortalama bir ingilizceniz varsa yüzde 80inini yaparsınız.
-
buna benzer bir şey olacaktır bence http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/arsiv/2007TCZB/tczb2007eylulingilizce.pdf
-
@kartel06 böyle olmaz çünkü o zamanlar ösym hazırlıyordu. Artık anadolu üni. hazırlıyor çok kolay.
-
Teknoloji Uzman Yardımcılığı hakkında kimse birşey bilmiyor mu?
-
irtibat kurulacak kişiler dediği referans mı oluyor?
-
@gariban-guy İrtibat kurulacak kişi=referans=torpil..
-
direk referans yazsalardı keşke. ben de sekreterimin adını yazacaktım. havalı isim vermişler torpile. hey allahım ne günlere kaldık
-
Genel kültür kısmı için kaynak öneriniz var mı arkadaşlar.
-
@işsizmemur genel kültüre fazla takılma. genel tarih coğrafya bilgilerinin yanında ekonominin güncel durumu, uluslararası iş birliği örgütleri, ziraatin genel bilgilerini öğren bence.
-
@friedman98 hocam size şöyle deyim ekonomi adına ne biliyorsaniz onlarla ilgili kelime yazarak calisin.aslinda kitap vardi ama inanin adini hatirlamiyorum.mesela halk bank oyle kolay sorduki ben o kadar basit beklemiyordum.Ben yurtdisindan geldim o yuzden bilgim var.ingilizce calismiycam o yuzden.ama bi kitap, not falan bulursam (notta alirsam) sizlerle seve seve paylasirim.İnsallah hepimiz iyi puanlar aliriz.zor bi sinav olmaz bence
-
@gariban-guy referans degil bence.daha once sinava girmeden once de soruyolardi ailenizden birini yazabilirsiniz diye biliyorum ben
-
irtibat kurulacak kişiler referans olacak kişiler değil arkadaşlar onlar sadece resmi prosedürde aranacak kişiler. Sizi iyi tanıyan sıradan devlet memurlarını yazın yeterli.
-
Sınava başvuru için bütün bilgileri doldurdum en sonunda böyle bir hata alıyorum, nedenini bilen var mı arkadaşlar ?
"Bu sınava başvurmak için yetkiniz bulunmamaktadır."
-
@favorienqin sınav ücretini yatırdıktan bir kaç saat sonra sisteme düşüyor. benimki 2 saat sonra açıldı.
-
uzman yardımcılığı maaş durumu nedir ?
-
@friedman98 ingilizce paragraf banka ile ilgili miydi
-
@şule mesleki ingilizce kelimelerini nerden bulabiliriz acaba
-
@paretowilfredo yarısını doğru cevaplayan herkes girebiliyo mu mülakata?
-
@Insta tabiki giremiyor.mulakata hak kazanmak icin 60 puan almak gerekiyor.mulakata en yuksek puan alan adaydan baslanarak alinacak kisi sayisinin 4 kati kisi cagrilcak ilan da bu yaziyo