Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
hangi şehri tercih ediceksiniz. başvurular yarın başlıyor
-
Arkadaşlar konu dağılımında hukuk da ticaret hukukunu yazmışlar ayrıca kıymetli evrağıda yazmışlar fakat şirketler hukuku yazılmamış ticaret hukukuna dahil midir yoksa sorumlu değilmiyiz ?
-
@tobıntax kıymetli evraktan fazla soru gelecek demektir. bankacılık sınavında kıymetli evrak bölümünü ayrı tutarlar.
-
@krm01 yani şirketler hukuku yok mu hocam
-
Arkadaslar ziraat katilim servis gorevlisi sinavinda genel kultur sofulari bankacilikla ilgiliydi yine oyle mi olur yoksa tarih cografya vatandaslik mi olur bilgisi olan var mi
-
Yine aynı şekilde olur.
-
bu genel yetenek genel kültür dedikleri tarih coğrafya türkçe matematik falan mı ?ne saçma bir ilan bu alandan o kadar konu vermişler sadece 20 soru mu soracaklar genel kültürden bile 30 soru var
-
ayrıca yüzde kaç etkiliyor bu konular puanı her konudan yarısını yapma şartı var mı hiçbir şey belirtmemişler ne biçim bir ilan bu. yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum paraları bitti herhalde sınav yapıp geçen seferki gibi kazananları işe başlatmayacaklar herhalde
-
arkadaşlar merhabalar bu sınavda gy gk için hangi kaynaktan çalışmalıyız ya da ne önerirsiniz? cografya var mıdır bilgilendirebilir misiniz?
-
@duygu123asd bu sınavda ne çıkar bilmiyorum ama en son ki sınava girmiştim 30 gk gy varsa 4-5 soru türkçe, 4-5 soru mat, 1-2 anayasa, tarihten 1-2 soru özellikle inkılapalardan, belkı 1-2 soruda coğrafya çıkar buraları herkes yapar genelde..geriye kalan 10-15 soru bankacılık artı güncel çıkar oraya ağırlık verin bence özellikle ziraatin anasayfasından geçmişini okuyun misal ilk borcu ne zaman verdı zıraat veya yenı başkan değiştiyse ismini sorarlar ayrıca moody fitch notları veya enflasyon rakamları onlara göz atın yanı bankacılık ve ekonomı güncel seylere bakın derım genelde zıraat ıle halkbank gk gy böyle çıkar umarım yardımcı olmusumdur
-
@Nameless tamamdır çok teşekkür ederim cevap için
-
@duygu123asd bir de vaktiniz varsa kpss güncellere de göz atın derim sanrm halkbankasında ordan çok sormuşlardı diye hatırlıyorum eğer çıkmış soru bakarsanız da halkbank artı zıraatın çıkmış sorularına bakın paralel sorarlar genelde vafıkbank sorularına sakın bakmayın hiç yakın değildir sınav soruları
-
@Nameless hocam 30 gk/gy değil, 30 gk/ 30gy sorusu var buna nazaran mat. Türkçe vb sorular daha fazla gelecek.
-
@iyimser16 kusura bakmayın ben arkadas 30 gk gy söyledı dıye anladım girmeyecegım için sınava soru sayısına bakmadım sadece arkadaşa en sonki sınavda genel nasıl cıktıgını soru dağılımı seklınde yardımcı olmaya çalışmıştım ama bu arada yazdıklarım sadece uzmanlık ıcındı servıs gorevlısı ıcın bılemıyorum
-
@Nameless hocam siz ziraatte uzman yardımcısı olarak mı? Çalışıyorsunuz
-
@iyimser16 yok hayır bir ara halkbank ziraat uzmanlık müfettişlik sınavlarına hazırlanmıştim mülakatında elenmiştim ondan genelde gecmis sorularını biliom tabi bu seneyi bilemem sadece tahmin yaptim
-
arkadaşlar ben tüm yorumları okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum ben sabah saat 10.0 da olacak olan uzman yrd. ve öğle sonu olacak olan sigorta ve emeklilikle ilgili alana girebilir miyim ? ücret bir kere mi yatırılıyor bu durumda? sizce sadece '' Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı '' na mı başvurayım ?
-
@friedman98 hocam ben halkbankın sinavındaki ingilizcede mesleki anlamda hep paragraflar vardı kolay geldi bana.bence mesleki anlamda kelime çalışalım.zor olamaz bence
-
@Çetin ingilizce bilmekten cok kelime bilin bence hocam.yani şıklarda hep kelime oluyor.mesleki ingilizce çalışın bol bol derim
-
@gariban-guy Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
@ucanizmirli herkes bizden para istiyor bir kişi de para vermiyor bize
..