Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
tm fazla çene yapmayın bir şey dedik üstüne her kes laf yetiştirmeye calışıyor yaw tmm sizsiniz :thumbsup_tone3: akıl dolu cümlelerle beni kenara sıkıştırdınız pes ediyorum
-
@Lex-fori sana mı sorcaz la çene yapıp yapmayacağımızı. düzgün konuş. biz akıl dolu cümleler kullanmadık sen akılsızca konuştun o kadar
-
@ucanizmirli evet bana soracaksın
-
@Lex-fori dedi akılsızca konuşan adam
-
@ucanizmirli lan velet toz ol hadi git işine
-
@Lex-fori hmn sıkışınca konuşma şeklin değişsin
-
Arkadaşlar sakin olalım, tatsızlık foruma yansıyor. Özelden konuşarak bir çözüm bulursanız seviniriz.
-
@Antimülakat böyle insanlarla ne konuşulabilir ki özelden. Kalsın almıyım
-
..............
-
@Lex-fori dediklerimi haklı çıkarma hızın > ışık hızı
-
@kpssa başvuru tarihi ne zaman ben baktım ama bişey anlayamadım
-
@Bireysel-başvuru kardeşim bu sınavda 20 tane İngiliZce sorusu var ama ingilizce çözmek şartmı ingilizce bilmeyende mülakattan geçip uzman yardımcısı olabilir mi
-
@kilici ben vakifa girmistim 30 aldim ama onda 70 alma baraji vardi, bunda 3-5 tane yapsak, alanlarda iyi olsa neden olmasin Bence ingilziceden de onemli gk gy:) ama ingilizce icinde youtubedan benim hocamin ingilizce videolari var, bakilabilinir
-
Antalya Leasing için zorlayacağım. Bence bankacılığın en çalışılabilir departmanlarından biri. 2-3 kişi alır muhtemelen ama denemekten zarar gelmez.
-
@kismetnasip hukuktan da en sevdiğim dersler yok, ticaret ve icra var hiç sevmediğim Daha önce hiç girmedim banka sınavlarına ama İngilizce olmadan da olur sanki diğer bölümleri iyi yaparsak.
-
Arkadaşlar ben de uzman yardımcılığı sınavına girmeye niyetlendim ekstra olarak servis görevlisi sınavına da girebiliyormuşuz(tabi ücretini ödemek kaydıyla).Sabah ve öğleden sonraki oturum totalde 170 papel yapıyor,değer mi acaba kişi sayısı çok az, uzman yardımcılığına başvurmayı düşünen arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor,bi istişare şekli yapalım
-
@kilici bende bi calisirim dedim ama suan bi uzagim gibi de:) bu vesileyle icra calismis oluruz,fena olmaz:)
-
@sofuoglu ya ben servis gorevliliginde zaten soru isareti ile bakiyorum. benim sehrim yok o yuzden baska sehirde 1800maasla bu yorucu is cok mantiksiz geliyor,ha gitmissin ha gitmemissin gibi. Ama sinav gormek icin basvururum gibi. Tabi o parayla yapilcak daha iyi bir sey cikmazsa️
-
Arkadaşlar merhaba.
Teknoloji Uzman Yardımcılığı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşımız var mı? -
Katılımın alımı İstanbul'a bu arada. Yani koca istanbulda adam çalıştıracak şube bulamayacaklarsa kapatsınlar dükkanı