Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@ucanizmirli bende aynı şeyi vakıf için düşünüyorum bireysel boykotayım. Diger bankaların sınavlarına girebiliyoruz hakkımız oluyor azda olsa vakıf direk alacaklarını sınava davet edip o sekilde alıyor
-
@merve1.2 daha önceki sınavdan kazananları 1.5 yıl geçmesine rağmen işe başlatmayan bi bankanın tekrar alım yapması pek samimi gelmiyo bana. Paraları bitti galiba
-
Her branş için yarısını yapma şartına kesin vardır diyo musunuz gençler ?
-
@ucanizmirli o konuda size katılıyorum hala başlamadıklarını bilmiyordum hatta.
-
@merve1.2 Doğrudur. Ben 2016 Mayıs'ta Ziraat Katılımı kazandım ama hala başlamadık. İletişim için bir numara bile yok.
-
Katılım bankaları.
-
@Bireysel-başvuru Yedek miydiniz ziraat katilimda?
-
@summer Asil
-
Muğlayı kazanan bi çocukda daha başlamadı diye biliyorum. zaten daha katılım açılmadı.
-
arkadaşlar bu ingilizce konusunda özel bişey istemiyorlar mı sınavda genel olarak aldığımız puan yeterli mi. İngilizce bilmek şart mı yani bilgisi olan yardımcı olabilir mi
-
@Bireysel-başvuru Anladim daha once de gormustum ziraat katilimin iae baslatmadigini.ziraat leasing oyle yapmaz umarim
-
@Bireysel-başvuru ben de mulakattan elendim diye uzulmustum bursa icin. Hala baslatmamissa bunca zaman yazik gercekten
-
@bunebicimhikaye hiç üzülmeye gerek yok. Herkes onu bekledi şimdi ses yok. Birde kazanan listesini de kaldırmışlar yeni ilanla. Geçen sene kazananları hiç başlatmazlarsa şaşırmamak lazım!
-
Uzman yada servis gorevlisi maaslariyla ilgli bilgisi olan var mi
-
Uzman yardımcılığı için ingilizce olmadan şansımız yok mu. Var mı daha önce sınava girenler
-
@ucanizmirli nasıl başlamadı yaw arkadaşım son alımda girdi 2 bucuk aydır calısıyor
-
@Lex-fori bazı iller için hala çağırmadılar ama
-
vakıfbank müfettiş yrd sınavında ingilizceden 2 soru ile kalmıştım ingilizcesi vakıfbank müf. yrd kadar ağır değildir herhalde
-
@Lex-fori sınavın 1 yıl 3 ay once yapildigini dusunursek 2.5 ay once baslamis olmasi olmasi hic baslamamis olanlarin da olabilecegi anlamina gelmiyor mu?
-
@Lex-fori hepsi başlamamış diyelim o zaman. Ayrıca 1 yıldan fazla sürede işe başlatmaları normal mi yani