Ziraat Bankası 50 Avukat Alım Süreci
-
Ziraat bankası avukat alım süreci hayırlı uğurlu olsun başvurmayı düşünen var mıdır?
-
ZİRAAT FİNANS GRUBU İŞE ALIM DUYURUSU!
Ziraat Finans Grubu bünyesinde yer alan şirketlerimizin personel ve Bankamızın Avukat ihtiyacını karşılamak amacıyla 06 Ağustos 2017 tarihinde 4 ayrı işe alım sınavı düzenlenecektir.
Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı (Ziraat Leasing A.Ş.(15 kişi), Ziraat Katılım Bankası A.Ş.(70 kişi), Ziraat Yatırım A.Ş.(10 kişi), Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş.(10 kişi)) (Sınav Saati:10:00)
Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı (50 kişi) (Sınav Saati:10:00)
Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı (60 kişi) (Sınav Saati:14:00)
Ziraat Sigorta/Ziraat Emeklilik Servis Görevlisi İşe Alım Sınavı (40 kişi) (Sınav Saati:14:00)
Sınav Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olup, sınav başvuru bedeli tahsilatları Kurumsal Tahsilat ekranı aracılığıyla şubelerimizden, internet şubesinden, ATM’lerden veya Ziraat Katılım Bankası şubelerinden gerçekleştirilecektir.1.Sınava ilişkin duyuru 02 Haziran 2017 Cuma akşamı Bankamız internet sitesi İnsan Kaynakları ile ilgili duyurular kısmında, 04 Haziran 2017 Pazar günü ise gazetelerde ilan edilecektir.
2.Başvuru ücreti tahsilatları 05 Haziran 2017 Pazartesi günü başlayacak, 23 Haziran 2017 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.
3.Sınav başvuru ücreti 85.-TL’dir.
4.Adaylar, Başvuru Koşullarında belirtilen şartları taşıması halinde, iki sınava birden başvurabilirler. (Başvuru yapılacak sınav saatlerinin çakışmaması gerekmektedir.)
5.Sınav tarihi itibarı ile 18 yaşını dolduranlar ve 01.01.1987 sonrası doğumlular sınav başvurusu yapabileceklerdir.
6.Sınav ücreti yatıran adaylar, başvurularını 06 Haziran 2017 Salı gününden itibaren 27 Haziran 2017 Salı saat 24.00’e kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresine üye olmak suretiyle gerçekleştireceklerdir.
-
Aliveli hocam acep avukat maaşları ve iş yoğunluğu nasıldır bankalarda? Özellikle ziraat için konuşacak olursak, oldukça yoğundur diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat şöyle bir sorunumuz var ziraat emeklilik, sigorta ve banka bünyesinde ayrı ücretler söz konusu ve hangi hukuk biriminde istihdam edileceğinizin garantisi yok malesef.
-
@aliveli hocam ben ucu bankaya çıkan her yerde yoğunluk ve stres görüyorum, durum tespiti bu yönde:(
-
@Antimülakat hukuk müşavirliği genel anlamda çalıştığı yerin bütün özelliklerini içermez sonuçta yapılan iş hukuk ancak mutlaka etkilenir.
-
Arkadaşlar benim ruhsatımı almam aralık ayını bulabilir. İlanda işe başlama tarihinde ruhsatı almış olmak demiş sizce işe başlama tarihi ne olur ? Birde ben bu tür sınavlara ilk defa hazırlanıyorum. Nerelerden hazırlanmalıyım
-
@Ugr bu ilanın işe başlaması haziranı rahatlıkla bulur kafanız rahat olsun. genel kültür genel yetenek KPSS ile aynı, hukuk KPSS tarzı gelir, test olacaktır. Yabancı dil sorularını bir arkadaşım bulduğunu söyledi bulursam atacağım buraya.
-
@burcuburcu Teşekkürler.
-
ziraat avukat maaşlarının 2.900 tl ve vekalet ücreti şeklinde olduğunu öğrenebildim.
-
@kartel06 vekalet ne kadar oluyor yillik mi aliniyor bilginiz var mi acaba bir de zoraat calisanlarina verilen 3 ayda 1 ikramiye avukatlara verilmiyor mu yazik ya hukuk oku bitir 2900 maas servis gorevlisi o kadar aliyor zaten
-
@av.ssualp 1500 denilmişti
-
@kartel06 2900 e ek 1500 tl net maas mi hocam kusura bakmayin cok soru soruyorum da kimse bilgi vermiyor
-
@av.ssualp 1500 tl vekalet hocam yıllık hesaplanıyormuş.
-
Birçok avukat avukatlık bürolarında asgari ücretle ya da birazcık daha üzerinde bir ücrete çalıştığı için maaş iyi bence... Gerçi İstanbul için durum böyle. Ankara'yı bilmiyorum.
-
En azindan burolarda kendi dosyani da aliyorsun cmk da aliyorsun hocam ama.bilemedim zaten dayimiz yok ise alacak hakimlikte puanimiz yuksekti de ne oldu elendik 2000 kisi aliyorken burda ise 50.benim sasirdigim servis gorevlileri aliyor o kadar ki buna ek yilda 4 maas ikramiye 2kez de maas temettusu.avukat 2900 tl aliyor arkadas kamuda calisan avukatlar yillik 15 bin vekalet alirken ziraatte olmamasi da garip
-
@odtüsbky o stajere verilen ücret 2-3 sene çalışmış biri çok daha iyi alıyor aslında
-
2900 ve yıllık sadece 1500 tl mi az değil mi ama ya ilerleyen yıllarda ne kadar oluyor hocam?@kartel06
-
Dostlar şu yaz aylarında üniversitelerin.açtığı avukatlık başvurularını neden değerlendirmiyorsunuz? Her üniversite çılgınlar gibi alım yapıyor. Ondaki problem nedir acaba?
-
@Antimülakat üniversite avukatlarının iki sorunu vardır. Birincisi tayin sorunu diğeri vekalet dolma sorunu.