VMY duyumu
-
inşallah test sınavını değiştirmezler klasik usulde yapılır sınav test sınavı bilgiyi tam anlamıyla ölçen bir sınav değil klasik olması bildiklerini sınavı okuyanlara daha iyi aktarabildiğin bir usul
-
OHAL bugün mü bitiyordu acaba? Tam tarihi hatırlayamadım ama OHAL bitimi ve bu RG ilanı umutlanmak için gerçekçi veriler gibi geliyor bana da.
-
@hayatım-sınav ohal 3 ay daha uzatıldı, nisan ayına kadar ohal var yani.
-
@cclark Gündemden biraz uzak kaldım böyle birşeyi bile kaçırmışım doğal olarak teşekkür ederim. O zaman nisandır muhtemel şafak. Tabi tamamen benim öngörüm.
-
@hayatım-sınav VMY duyumu içinde söyledi:
@cclark Gündemden biraz uzak kaldım böyle birşeyi bile kaçırmışım doğal olarak teşekkür ederim. O zaman nisandır muhtemel şafak. Tabi tamamen benim öngörüm.
Gündem o kadar yoğun ki gözden kaçabiliyor tabi bir de diğer ohal ilanlarına göre çok gündem oluşturmadı bu durum malum anayasa konuşuluyor her yerde. Maliye çok temkinli davranıyor ama paretowilfredo hocam maliyede hareketlilik başladı demişti umarım o doğrultudadır bu karar da.
-
@cclark Haklısınız, bu ortamda insanın kendini güncel tutmaya çalışması yorucu olabiliyor. En azından benim için zaman zaman öyle oldu ki kaçırdım bu haberi. İşin ilginç yanı paretowilfredonun öyle bişey söylediğinden haberim var ama
-
ohalle ilanların alakası yok. Sgk denetmenlik ohal sürecinde geldi maliyedeki durum ihraçlarla alakalıydı. Başbakana sunacaktı sayın bakan onaydan sonra ilanlar gelir şahsi fikrim cb yeni anayasayı onaylayıp referanduma gittikten sonra ilanlar peşi sıra gelir maliyede
-
@Sipsilimarpuc Bu konuda yok, bence, denilemez var da. Buralarda bir yerde yazılı olan bir yorum var, bu konuda kurumların tercihinden bahsedilebilir şeklinde ki bence de bu bakış açısı mantıklı görünüyor. Maliyenin bu konuda titiz davrandığı açık, bu yüzden ben nisanı muhtemel şafak olarak öngörüyorum.
-
istediğimi yazarım birader sen de yaz. 1 ay içinde gelecektir ilanlar sgk da geldi nasipse gireceğim 1 ay sonra. benim yazdıklarım beni bağlar net olmadığını belirtmek için bende dedim yine diyorum.
-
@paretowilfredo hocam resmi gazetedeki olay 650 kişilik ilan anlamına gelir mi
-
Teste dönme durumu var mı hocam alım yuksek olursa ?
-
@scofield72 kusura bakmayın ama sıkılmadınız mı böyle saçma sapan sorular sormaktan ? kadro yok daha.
-
Vdk da en yakın alım eylül ya da Ekim de olabilir daha önce alim olması söz konusu değil.... Kaynak veremiyorum fakat bilgi kesin...
-
@demba-ba arkadaşım maliye bakanı imzalaması için başbakana vercez diyo eylül hiç mantıklı gelmedi bana
-
@vmyveyagtbmy Bana da mantıklı gelmiyor ama durum bu malesef....Kaynak saglam
-
Hayırlısı kardeşim o zaman ne diyelim çalışırız bizde elbet gelecek bu ilan
-
@caletti sanami kalmis sorularım sacma sapan birsey varsa senin yorumundur usluplu konusmayi ogren once
-
@pozitifdışsallık Daha önce alınan Vergi Müfettiş Yardımcılarının 8. dereceye yükselmesine istinaden açılan bu 650 kişilik kadro; 9.dereceden alınacak olan Yeni Vergi Müfettiş Yardımcılarına yer açılması anlamına gelebilmektedir. Bu nedenle çok sayıda ihracın olduğu Vergi Denetim Kurulunda yeni alımın hazırlıklarının ayak sesleri olarak nitelendirilebilir.
-
Şöyle 2013 gibi ilanlar gelse:)
-
@vmyveyagtbmy usta dembaba morallari bozdu gitti valla ne diyosun