VMY duyumu
-
@vmyadayi aman hocam, ilan gelse de gelmese de ara verilecek zaman da yok böyle bir lüks de yok,çalışmaya devam
-
Benim ilgili puan turlerinde puanim 83.47 napiyim şimdi çalışıyim mı ? Bilgili bir arkadaşımız akıl verse
-
@ismail hocam aralığa kadar ilan bekle sonra kpss 2017
-
@ncbb gecen sene surec bu kadar sarkmamisti kardesim ama. Simdi tamamlanmasiyla yeni.alim gundeme gelecektir insallah
-
@aliveli olmaz mı diyorsun ?
-
@ismail mesleği içindekilere soruyorum pek bir gelişme yok şu an için ancak haber gelirse paylaşırım tabi.
-
bu baslıgın guyun yarısı kadar hareketli olması lazımdı.millet baya baya ümidini kesmiş vmyden
-
Aynen ya bu nasıl iştir. Hiç bir aktivite yokk
-
Halbuki geçen sene açtığı alımı bile dolduramadı.
-
Dostlar sanırım daha öncede bahsedildi ama 2016 içerisinde alım olmayacak bu kesin bilgi 2017 kpps öncesi alım olacağı ise yüksek ihtimal
-
geçen sene doldurmadıkları kısım için ilana çıksalar benim için makul
-
Vergi müfettişi olan bi tanıdığımdan geçen seneden kalan sayı ile bi o kadar daha olan bu seneki personel istediğini duydum ancak sınavın 2017 mart ayı gibi olacağını söyledi ve alım sayısının değişmeyeceğini 400 450 gibi bi sayıda kalacağını söyledi
-
bu kadar geç gelecekse bir güzellik yapıp test yapsalar bari
-
Bu ileti silindi! -
vmy nin p49 a dönme ihtimali var mı? birde sayıda artış olmaz mı?
-
gelen gideni aratirmis zaten. pinti bakan
-
Aralıkta ilan geleceğini şahsi düşüncem sanmıyorum. Herhangi bir duyumda yok kulağa gelen bundan kesin olmayacak anlamı çıkarmayın hemen . Henüz 9.promosyon eğitim sürecine başlamışken ve bunların 1 sene Ankara'da tutulacağı sözleri vardı. 1 yıl sonra ilgili grup başkanlıklarına dağıtım yapılacağı vs durumu, ama ümitvar olun sevgili kardeşlerim 2017 6.ayından sonra bir alım beklentimdir. 1000 kişilik bir alım ihtimaller dahilinde zor gibi görünüyor Allah gönlünüze göre versin ...
-
VMY, Birleşme sonrası klasik sınavlarda her zaman bu puan türlerinden alım yaptı, test sınavlarından da sadece birincisini bu puan türleriyle yaptı. Diğer sınavlarda herhangi bir puan türünden 80 almış olmayı sınava katılabilmek için yeterli saydı. KPSS P49 ne zaman oldu ki hocam, bu puana dönme ihtimalini sordunuz?
-
http://www.vdk.gov.tr/tr-TR/Kadro-Dagilimi bu sayılar doğrumu gençler ihraçlarda içinde mi acaba ?
-
@uzmanyrdd sayının güncel olmadığını düşünüyorum.