VMY duyumu
-
@paretowilfredo kardeşim hiç mi haber yok söylenti olsa bile yeter bize
-
@uzmanyrdd sayılarda sıkıntı yok hocam. Bu kadar VMY vardır. Henüz VDK birleşim sonrası alımlarda VM olan sayısı çok değildir. Bir de 2013 yılında sınava girenlerin henüz VM olmadıklarını düşünürsek bu kadar yardımcı olması çok normal.
-
bu forumun adı duyum olduğuna göre varsa bişeyler paylaşabilirsiniz vmy nin olmadığı sene yok şuana kadar beklentiler ne zaman olacağına doğru?
-
@totti hocam duyum çokta, bu durumda söylemek kolay mı? Büyük tepki alıyorsun duyumun doğru çıkmaz ise, bu nedenle temkinli olmak gerekiyor. Elbette Vmy alımı olacak diye bizde duyduk ama tarihle ilgili bir kesinlik maalesef yok.
-
olsun sen yine de söyle @Antimülakat bundan bir süre önce 1000 kişi olacak demiştin her ne kadar doğru cıkmasa da cıksa da bu bizi calısmaya itiyor
-
@vmy sayı konusunu ben söylemedim ama bizim grup tarafından söylenildi. Sayı konusunda ısrarcı değilim ancak sınav geleceğine dair duyumumuz var.
-
15 temmuz öncesinde bile müfettişe ihtiyaç vardı . fakat şu ihraçlardan sonra ihtiyacın olmasına ragmen bi hareket yok gibi duruyor bu beni endişelendiriyor. 1000 biraz fazla olur vdk ya
-
@Antimülakat Sınavın test olabilme ihtimali hiç konuşuluyor mu?
-
@escobar_p kardeşim son duyum o yöndeydi ama ben an itibariyle yine 300 veya 400 kişilik bir klasik sınavı olacağını düşünüyorum.
-
@Antimülakat Teşekkürler
-
@escobar_p önemli değil kardeşim ama sınav olacak 2017 KPSS öncesi gelecek diye söylediler.
-
@Antimülakat Açıkçası hiç aklımda yoktu ama YDS istemeyen ilan açılmadığından elimdeki puanı kullanayım diye düşünmeye başladım.Ama bugünlerde gelen mutlu bir haber,bu düşüncemi yok edebilir
-
Ne bir ses geliyor ne haber senden
-
@Antimülakat
En fazla 3 kere sınava girme şartı kalkacakmış diyorlar duyumu olan var mı ? -
@ankaraist evet abi gündem bu olmalı.ben sınava 3 kere girip 4.kez girmek için ugrasayım.ilan gelecekte ilk vmy sınava gireceğiz de ohoo
-
@arthur-smithes :))) tüm sıkıntı bitti bu kaldı
-
P40 80.80 siralamam 3945 arkadaslar sayi kac olursa girebilirimm ?
-
@scofield72 alım sayısına bağlı TABİ olursa
-
Gecen sene 400 kisilik alimda 81 kusurle kapatmisti 800 den fazla ihrac oldu o kadar beklemisken vmy olsun
-
@scofield72 hocam 81.7 ile kapatmıştı fakat o puanın sıralaması 2700 lerde idi bu sene o puan aralıgı 82.6-82.8 arasına denk geliyor