VMY duyumu
-
Bu seneki alımsızlığa telafi olarak 1000 vmy 2500 guy olsa anca sakinlesiriz hepimizin pili bitmek uzere
-
@ncbb üstadım bana en az 800 gelmesi lazim o zaman
-
@ncbb @scofield72 KPSS 2016 p40 82.34 sıralama 2611 hocam belki daha aydınlatıcı olabilir
-
@Marshallgil üstadım simdi ankarada sayet alim olsaydi ankarada vmy olurduk ne guzel o kadar puan aldik alim olmamasi ciddi ozguven kaybina yol acti
-
@scofield72 ben umudumu kaybetmiyorum hocam, geç olsun güç olmasın ilan gelecektir diye düşünüyorum.
-
Biran ilandan haber mi var dedim
-
@Marshallgil sizin garanti gibi duruyorda hocam benim alima bagli 1000 kisilik alim olursa girerim rahatlikla ah su maliye bakanligida bu sayfayi gorse ne umutlar donuyor burda mehmet simsek i ozledim aklima 5000 vmy geliyor ismi zikredilince
-
İhraclari geçtim her zmanki alım olsa yine razıyım..yok mu kulislerde dönen alım haberlerı..bu ay sınav olması gerekirken bekliyoruz hala
-
@paretowilfredo 1000 vmy gelirmi sizce saygıdeğer hocam
-
Kardesim boyle bir ihtiyac var ancak oligarsi cok etkin malesef kurulda. Ihtiyac olsa da baski 500 + 500 seklinde almaya o alimlarda da 300 maksimum alima itecektir nihai listede. Zamanla huyunun degismesi dilegi ile kurulun.
-
sabah sabah yüreğim ağzımda uyandım yani bravo
-
@paretowilfredo Guy dan haber yok mu
-
Bizi erteliyorlar fakat; bizde geç de kalıyoruz. Yukarıdaki arkadaşın söylemiş olduğu şeye sonuna kadar katılıyorum "insanın kendine olan inancını, direncini"kırıyorlar.
Son bulur mu bu belirsizlik elbette ki ama insanı yıpratmak emeğini zayi etmek bukadar kolay olmamalı.
Adamsendecilik devletin vatandaşı için yapması gereken en son şeyken idari yönetsel uzmanlık kadrosuna hitap edecek bir kitle şu an öteleniyor.Umarım karışık durum olarak dem vurulan bu zaman erkenden son bulur da. Umudunu, tüm bu kurumlara bağlayan Biz'ler de nefes almaya başlarız -
Arkadaşlar Yok mu vmy bi gelişme bi duyum bi kıpırtı?
-
@atiye_47 malesef kardesim stabil.
-
şu sınav test olsun 1 yıl sonra olsun.yazılı sınav harcım değil benim
-
@arthur-smithes VMY duyumu içinde söyledi:
şu sınav test olsun 1 yıl sonra olsun.yazılı sınav harcım değil benim
Tamam AÖF mezunu kardeş. Sen bu 85 IQluk fikirlerinle test gelmesini bekle
-
@Kant diyosun.sayıstay yazılı ve gümrük sınavları pek iyi geçmediği için böyle bişey söyledim.Sen neye dayanarak söyledim 185 ıqluk kardeş ?
-
@arthur-smithes bir an önce işe girmek istiyorum o yüzden test olması veya olmaması benim için çözüm değil açıkçası, ilk önemli faktör ilanın bir an önce gelmesi.
-
@Kant bu arkadaş malum yerden gelmiş gereken yapılsın üstadlar. @aliveli @odtüsbky @paretowilfredo @Antimülakat