Geceye Bir Şarkı Bırak
-
-
İstanbul'un gecelerine gelsin...
Zamanında hasretle sevip kavuşamadığımıza gelsin...
Halen dost bilenlere gelsin...
İstanbul a Selam olsun... -
https://youtu.be/mf97F-SpBQU yarın yine iş,... özledim ögrenciligi herkesin istedigi bir işe sahip olmasi dileğiyle, iyi geceler.
-
-
Orda öyle bir isim var ki kuldan öte kuldan ziyade.
-
Gündüz güneşim,gece ay ...
Mihrimahıma gelsin .. -
@paretowilfredo
@LioN
@plansız
@onuktekin
Geceniz abdallik kültürü kadar güzel ve duygulu olsun -
Sensizlikten kalan en acı gerçeğim; hiçliğim
-
Son yıllarda hiçbir filmden bu kadar zevk almamıştım. O film ile aynı adı taşıyan efsane Knockin' on heavens Door coverı
-
@aroma Var olasın dostum. Gece derinler için gündür. Kırk olamayız lakin kırk bin bile olabilsek yeğdir.
-
@aroma diğer birkaç videolarınada baktım. Ne güzel bir sanatçı. İşte böyle Anadolu'nun bağrından kopmuş kişileri devlet sanatçısı yapıp sahip çıkacaksın. Kültür ateşeleri bu insanlar. Kıymetlerini bilmek lazım. Belli adam gariban ama büyük bir sanatçı. Abdal Mehmet Nazlı. Sayende bu güzel insanı tanımış oldum kendi adıma. Bu arada bir Neşet Ertaş tadı da vermedi değil. Aralarındaki bariz fark ise Neşet Babanın elinde bağlaması bu ozanımızın elinde kemanı:).
-
@paretowilfredo siz de var olun dostum. Kırk olma niyetimiz bizler icin kafi midir bilmem ama bu da benim nazarımda çok değerli .
-
@LioN bu kültürler toplumun belleği taşları ve kuşaklara aktarımı çok değerli ancak ben bunların devlet sanatçısı olması fikrine yakın değilim dostum Neşet Ertaş 'in halkın sanatcisiyim deyip devlet sanatçısı olma fikrini teklifini reddetmesi gibi.
-
@aroma Teşekkür ederim dostum, insanın içini ısıtan bir kayıt, Abdalımızı ilk kez dinledim senin vesilenle. Meczupvari tavrı ve gözlerinin içindeki sıcak gülümseme çok şey anlatıyor. @LioN dostumuzun dediği gibi Neşet Üstad tadı da var, bu yoruma katılmadan da edemeyeceğim Bununla birlikte genç arkadaşımızı denk geldikçe severek dinlerim, kabak kemaneye olan ilgimden dolayı @paretowilfredo dostum belki hatırlar
Bu da benden olsun
https://youtu.be/9Jqxi7pksrw
Zaten kabak kemane ve kemanın ses uyumundan dolayı ortaya çok güzel bir kayıt çıkmış. Tekrar teşekkür ederim. Bilmeden ince bir noktaya da temas ettiniz "dost mu sandın aman her yüze güleni" -
@plansız rica ederim dostum bende çok sevdim abdal amcamizi paylaşmak istedim. Ancak genç arkadasin paylaştığınız parçasını dinlememstim yataktan cikacakken acar oldum yatağa düştüm tekrar sözler baya güzel bende teşekkür ederim .
-
Dün gece,hastanenin bahçesinde bir sigara yaktım..
Çaresizce,gökyüzüne doğru baktım..
Tanıdığım ne kadar insan varsa hepsinden dua etmelerini istedim...
Başımı ellerimin arasına alıp adeta yıkılan dünyam gözlerimin önüne geldi...
Sabaha kadar gözlerimi bir an olsun bile kırpmadım ...
Rabbim ya onu bizlere bağışlayacak,ya da onu bizlerden alacaktı....
Rabbim çok şükür babamızı bizlere bağışladı...
Şunu öğrendim ki ,Babalar çınar ağacı gibidir....
Meyvesi olmasa bile onların gölgesi yeter... -
@aroma gadasını aldığım göynü gözel adam tevazusundan belli oluyor.
-
Bende hüküm sür
https://youtu.be/29XcXa-da74 -
-
@plansız üstad, ugur önür ve Cemal kızıltaşın birlikte icra ettikleri güzel parçaları var. Üç. Senedir aynı zamanda da izlediğim kadarı ile TRT müzikte harman yeri programının daimi saz sanatçıları kendileri. Pazartesi günleri aksam 9' da. Müdavinleri vardır belki benim gibi diye yazma gereği duydum uğur önür aynı zamanda bu toprağa sahip çıkan genç kuşak kemane sanatçısı. Harika parçaları var. Aroma arkadasımızın paylasmıs oldugu eser de keza en son yapmıs oldugu eser diye biliyorum, abdallık geleneği için. Ders aralarında güzel gidiyor ️