Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@1umut Siz bilirsiniz tabi özgürlüğe saygımız var lakin kulak, göz ve tabi ruh sağlımız da önemli
-
-
@paretowilfredo paretooooo paretooo
-
@plansız :)))) hocam sanirim ruh sagligini bozmayan bi oyun havasi bilmiyorum
Ama bundan sonra paylasmayacagim burda, tamam tamam......
-
Bir sahne canlanır ki gözümde.
Sahne müziği aslen bu;
https://www.youtube.com/watch?v=pfkzWKdjG-kAma bunu da anımsamadan olur mu.
-
@möözun Neemiş?
-
@paretowilfredo ne olsun iyilik sağlık bin şükür
-
@1umut Estagfurullah efendim paylaşın siz beğenmezsek dinlemeyiz hem oyun havası diyolar hem saçmalıyolar, sanırım millet sadece oynuyor gerisine bakmıyor falan diye düşünüyolar :)) dedim ya saygımız var en fazla dinlemeyiz
-
@möözun mood ️
-
Kadir gecesinin geçmesini mi bekliyordunuz ya paylaşımlara bakın özellikle sen @1umut
-
@kilici :(( haklisin, yasaklansam yeri....
iyikalpli adminimiz saolsun hala yasaklamadi ama bir daha sansimi bu kadar zorlamayacagim:))) -
@1umut Gören de sancak Admin despot.
-
@paretowilfredo üyelere özgürlük, mücadeleye devam
-
-
@paretowilfredo Bu sahnedir ki akıllara getirir...
Bazı aşklar iki değil, üç kişiliktir .
Ve şöyle de eklemek gerekir : " Asıl çaresizlik derdin devasız olması değil, birini iyi edecek şeyin diğerinin kadehine zehir olmasıdır". -
@elbetbirgün Nerde kaldı eski Ezelciler diyordun ki geldiniz efendim
Bilmez miyim diye devam eder Ezel dayıya;
Sen - Selma - Kenan
Ben - Eyşan - CengizVe bilinmez kime devadır, kime zehir.
@plansız 'a nazire ederek şu ses ile kapanışı yapmak istiyorum. Mükerrer saymayınız.
-
@elbetbirgün Yorum yapmadan duramıcam kusuruma bakmayın. Diziyi izlemedim cahilliğime verin belki hikaye bambaşkadır ama 3 kişilik aşk nedir yani bir tövbe tövbe diyesim gelmedi değil @paretowilfredo
-
@plansız Aslında bi yönden doğru söylüyorsunuz ama üçüncüyü dahil eden, tâbi kılan birisi olunca ortaya çıkıyor efendim Dizide ortada yazılan -Selma ve Eyşan- karakterler bu neticeye sebep olanlar diyelim. İzlerseniz daha net olur muhakkak.
-
@paretowilfredo Ortada yazılan karakterler?
-
@agor Selma ve Eyşan o.O