Geceye Bir Şarkı Bırak
-
Marshmallow tadında şuraya bir şarkı..
-
Eskiden çok dinlediğim, bugün ise ansızın aklıma düşen şarkıyı bırakıyorum geceye...
-
Hala canlı müzik çalınan mekanlardaki on şarkıdan biri bu mu? Uzun zaman oldu da gitmeyeli.
-
@agor piyasası var hâlâ bu liseli kafelerinin önünden geçerken duyuyorum :)) bozuk akordla yeni gelişen sesleriyle soylemeye devam ediyorlar :)) ben MFÖ grubunda olsam oradan geçerken canım sıkılır
-
@agor Tespit gibi tespit
@onuktekin O bozuk akordun sebebi ergen kardeşlerimizin seslerinin akordunun da çatallı ve bozuk olmasından olabilir Tamamen uyum maksatlı korkarım o.O
Ayrıca üçüz empatin için de tebrik ederim dostum Güzeldi.
-
-
Ervah-ı ezelde levh-i kalemde
-
@paretowilfredo hocam gülüyorum filan ama duymak hakikaten ızdırap yani :))
-
-
Bu şarkısı
Bu klibi
Bu dansı
Karizmasın, efsanesin, adamımsın Maykıl. -
@buseneatanıyorum Daha dün Emre Yücelen hocanın yaptığı analizi seyrettikten sonra tam olarak bu hislerle bugün dinledim MaJestelerini. Çok güzel oldu Bu da benden olsun;
-
-
“Kelimenin gerçek mânasıyla dostluk, dünyada pek az rastlanan yüksek ve müstesna bir ruh halidir.Erkekle erkek,kadınla kadın arasında yalnız ruh aleminde barınan aşkın sakinleşmiş ve süreklilik kazanmış şeklidir.Yalnız samimi ruhlarda barınır.İnsan şahsiyetinin en yukarı basamaklarında rastlanır.”
Geceye not: Bazen bir şeyi ararken, yolda bir başkasını keşfedersiniz. Siz ikiniz, keşfettiğim en güzel iki yüreksiniz. Hep var olun..
@fiscaldrag @paretowilfredo -
Anlatamam derdimi dertsiz insana
Dert çekmeyen dert kıymetini bilemez
Derdim bana derman imiş bilmedim
Hiç bir zaman gül dikensiz olamazGülü yetiştirir dikenli çalı
Arı her çicekten yapıyor balı
Kişi sabır ile bulur kemali
Sabretmeyen maksudunu bulamazAh çeker aşıklar ağlar zarınan
Yüce dağlar şöhret bulmuş karınan
Çağlar deli gönül ırmaklarınan
Ağlar ağlar göz yaşını silemezVeysel günler geçti yaş altmış oldu
Döküldü yaprağım güllerim soldu
Gemi yükün aldı gam ilen doldu
Harekete kimse mani olamazAşık Veysel
-
-
@otuzyılsavaşı hocam gece gece napıyorsunuz allah aşkına
-
-
@otuzyılsavaşı gündüz bakayım tahmin ediyorum neyle karşılaşağımı :))
Bu da benden olsun https://youtu.be/soSPMU5Hm7M -
-