Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@plansız, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
@aroma dostumla tanışma buluşmamızın hatırası olsun @onuktekin kapsama alanı dışında olduğundan bize katılamadı ama bir sonraki toplantıya kendisini de bekliyoruz
https://youtu.be/sfMRKCgAWWU@Nasippp Merhabalar dostum, sanırım ben bu iletiyi girince altına şehit haberleri yazma gereği duydunuz ancak haberleri görmemiştim sizin iletiniz üzerine baktım ve gördüm, kendimi de fazlasıyla kötü hissettim, alınganlık etmiyorsam eğer bir mesaj vermek maksadıyla yaptıysanız, yaptığınız hoş değil. Sizin paylaşımınızla ilgisi yok dersiniz belki ama kötü denk geldi öyleyse. @paretowilfredo dostum yukardaki şarkı içerikli iletiyi silmeni rica ediyorum.
-
@Nasippp ...
-
@plansız hocam hiçbir şekilde art niyet yok ateş düştüğü yeri yakar. Sonuçta ülkemizi koruyan ve bizim gece rahat uyuyabilmemiz sağlayan şehitlerimiz var. Amacım ne propanganda yapmak ne de başka bi şey ama uygun değil diyorsanız kaldırabilirsiniz
-
@Nasippp Mesele uygun olup olmaması değil dostum, bana bir mesaj vermeye çalışır gibi bu haberi şarkı başlığına ve hemen benim iletimin altına paylaşmanız, rahatsız edici olan budur.
Şunu belirtmek isterim ki benim için ateş hiçbir zaman düştüğü yeri yakmaz, ben vatanım için her şehit haberi aldığımda hayatımı sorgulayan bir insanım, memleketim söz konusu olduğunda nelerden vazgeçebileceğimi ve şimdiye kadar nelerden vazgeçtiğimi kimse bilemez. Mesaj vereceğiniz kişi ben değilim, ha siz zaten böyle bir niyetiniz olmadığını söylemişsiniz, başka söze gerek duymuyorum.Allah, bu topluma şehit haberi geldiğinde sadece ağlamayı aklına getirmeyi değil, sebep ve sonuçları üzerine akletmeyi de nasip etsin ki böyle durumları devamlı yaşamayalım.
-
Düşümdeki kimliksizlik özlemim
Senin adın "kavuşmak " olsun.. -
-
@y-ayrancı_ogz01 Annem, dedesi ve diğer Kırım Turklerinin seneler önce KIRIM dan sürgün edilişini anlattığında hep bu şarķı aklıma gelir..
-
ikiside firindan yeni çıktı. yeni ve mikemmel sarkilar
-
Nesini söyleyeyim canım efendim
Gayrı düzen tutmaz telimiz bizim
Arzuhal eylesem deftere sığmaz
Omuzdan kesilmiş kolumuz bizim... -
-
-
Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip, tek başına kal, daha iyi...
Gandhi... -
https://youtu.be/ZiTkzU5BJh0 çocuklara daha yaşanabilir bir dünya bırakabiliriz umarım... bugünün çocukları yarının yetişkinleri,insallah bizden daha mutlu yaşarlar. Baba olunca kaygilarim olmaya başladi,dünyadaki onca kötü şeyleri görünce. Umut ve kaygi bir arada...Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
-
-
-
@paretowilfredo Üstad özelden yazdım size bakabilir misiniz.
-
-
Adımı anamazsin
Yoluma cikamazsin
Yürekten sevemezsin sen
Geçmişi silemezsin
Rüyama giremezsin sen..
Gerçekten sevemezsin senn -
Özlem, hasret, sevgi, inanç , umut
-
Durup dururken..