Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@plansız mesleki bir şarkı olmuş bu ama:) tabi sabah akşam göç göçmen Suri Suri bum bum afganlilar pakistanlilar merkeze gelen bunlara ne yapacak hangi mevzuatı uygulayacaz mailleri derken. Gece 3 te göçmen kizi dinleniliyor demek.
-
@LioN En azından ses var dostum, o da bir kazanım bence
-
@LioN tamam hadi mesleki olmayan biraz daha talebe uygun havalarından bırakalım
-
@paretowilfredo kardeşim aman gözünü seveyim gecenin 3 ünde şafak operasyonu yaptirip ters kelepçeyle indirtme bizi merdivenden:)
-
@LioN Şafak değil başaktır dostum o. Ziraat'in başağı Sabah bi simit yiyeyim en iyisi ben.
-
@plansız, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
@LioN tamam hadi mesleki olmayan biraz daha talebe uygun havalarından bırakalım
Tabi bu yorumu daha çok severiz o ayrı
-
@plansız ben artık kayinpederin villasında gunaydinim narcicegim diyerekten uyandirilmak istiyorum kızı tarafından:)
-
@LioN babamla özal üzerine olan tartışmamız gibi babamın sus demesi ile biten sohbet
-
-
@aroma nin bundan sonra hayatı boyunca kullanmayacagi kelimeler birincisi kapak nedir? ikincisi neden atılır?:)))
-
@LioN aksine kullanacam haklı davam neyi gerektiriyorsa geri adım atmam bu böyle biline . Muhasebesini yaptım dostum
-
@plansız türk sanat musikisi istiyorum ama içinde folklorik ezgilerde olsun. Muzeyyen Senar Mustafa Keser karışımı birşeyler var mı stogunda:)
-
@aroma aynen takma kafana. Seni bilen biliyor zaten. Keyfini cikart hayatın. Emeklerinin karşılığını almak en güzel sey.
-
@LioN ooo bu ikisinin karışımı mı ben mustafa keser i pek bilmem de şunlarla ayrılayım madem belki biraz yaklaşmış oluruz
-
-
-
Mezarda da diyeceğiz
Dönmez olsun çarkın dünya -
-
-