26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
@srnyy boyle.bir teamül soz konusu dogrudur.
-
84 puanla zor görünüyor girecek olanlara başarılar, çok sağlam bir yer olduğu kesin. Nasip şimdilik GUY olalım da gerisi Allah büyük.
-
@escobar_p Kardeşim dalga gecmiyorsun gelir değil mi
-
@paretowilfredo sagolun hocam bilgi için
-
@falcon ne dalgası Sen hemen şimdi başla çalışmaya
-
@escobar_p Eyvallah
-
@paretowilfredo p51 87 sıralama 561 gelebilir mi ?
-
@dgn06 kardesim imkan var. Bence calismalisin. Buna olmasa digrr ciddi sinavlara alt yapi olusturursun
-
Arkadaslar ilandan neden kaldirilmis olabilir su an ilani bulamiyorum
-
@paretowilfredo ilan kaldırıldı mı hocam ?
-
@falcon Kaldırıldı kardeşim ama prosedür vardır hallolacak geri çekileceğini sanmam. Gelir geri muhtemelen.
-
@paretowilfredo 11 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
@falcon Kaldırıldı kardeşim ama prosedür vardır hallolacak geri çekileceğini sanmam. Gelir geri muhtemelen.
@paretowilfredo bilgi aldiginda yazarsan sevinirim.
-
Puanın 86 ama başvurmaya değer mi karar veremedim
-
Pareto, sana özel mesaj gönderebileceğim bir yöntem var mı acaba bu sitede ? Sohbet başlattım ancak yazdıklarımın sana gelip gelmediğini konusunda emin değilim , yardımcı olursan çok sevinirim )
-
@aysee neden başvurmayasiniz gelir kesin, böyle bir meslek için puanım yetmiyor diye kaç kişi hayıflanırken neden böyle düşündünüz? Yeterince hazırlanamadığınız için mi, puan olarak gelmez diye mi yoksa mülakatlarda bayan olarak girme şansınız düşük diye mi?
-
@Üç-Tarzı-Siyaset zor görünüyor, 85 üstü beklediğimiz bir sınav
-
@posner Bu hafta yenilenir ve gelir kardeşim ilan geri inşallah. Bir aksilik olacağını sanmıyorum ısrarla, çalışmalarınızı bölmeyin ilan yok diye sakın.
-
Bu ileti silindi! -
@-Deficit- Şimdi hiçbirimiz size sınava girmeyin,gereksiz yere masraf yapmayın gibi bir cümle kuramaz.Puanınız yüksek,sınava girmeyi hak etmişsiniz.
Sadece şöyle diyebiliriz; bu sınava çok fazla bel bağlamayın.Olursa olur,olmazsa olmaz derseniz sizin için daha iyi olur
-
Nerede kaldı bu ilan acaba?