26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Arkadaşlar diplomayla ilgili yüklenebiliyorsa ön-arka yüzünü de yükleyin. Bu başvuru formları size sadece mülakata katılımlarda hakkınızda mülakat komisyonu tarafından bir ön bilgi olması adına istenen belgedir. Diplomanızın her iki yüzünü yüklesenizde, tek yüzünü yüklesenizde çok birşey değişmez. Sınava katılımla ilgili bir etkide bulunmaz.
Öz geçmiş içinde kendinizi çok fazla zorlamaniza gerek yok diyebilirim, eğitimlerinizi, sertifikalarınızı, varsa yabancı dil puanınızı belirtmeniz asıl beklenendir. Bir de kuruma girmeyi neden istiyorsunuz, kısa bir iki satırlık cümle ile bunu belirtmeniz yeterli olacaktır. Yazdığınız bu cümle, çok abartılı kurumda yapılan işlerden bağımsız bir şey olmasın yeter
-
@kullaniciadi gayet de yeterliymiş tecrübeli arkadaslardan öğrendim müsterih olun.
-
başvuruyu yaptım 382 aday numarası. yüksek kapatacak gibi
-
@oguznan21 zaten sadece tek bir yüzünü yüklememe izin verdi
-
Başvuruyu onayladiktan sonra değişik yapma gibi bi sansimiz var mi
-
Sonumiz hayrolsun inşallah başvuru tamamlandı
-
@Rawls değişiklik yok galiba benimde yanlış girdiğim bisey oldu ama değiştiremedim. eğer hayati bisey değilse sorun olmaz herhalde
-
@uzman evet değişiklik yokmuş.Gerek kalmadi sıkıntı olmaz ufak şeyler galiba
-
selam arkadaşlar. idari yargı'dan soru çıkar mı? konularda yazmıyor ama yine de sormak istedim.
-
an itibariyle 900lere ulasmis sayı,85 ile başvurdum umutsuz vaka olarak
-
Kacla kapatacak acaba gercekten bu kadar merak ettigim bi yer yoktu
-
başvuru no 988 hakkımızda hayırlısı
-
1000.adaya ekstra bişey yapsalar keşke
-
An itibariyle başvurumu yapmış bulunmaktayım.Geleceğini düşünmemekle birlikte Hayırlısı olsun diyeyim. Başvuru numaram 1480. Hayli yüksek görünüyor
-
Tamamen hayalkırıklığı hani bayanlar pek başvurmazdı hani, yazılı olduğu için katılım az olurdu...
86'ya gelse bari be -
88 ile kapatır
-
Yuhannes 1.480 başvuru mu
-
@escobar_p son 19 saatte 480 başvuru yapılmış
-
Son günlerde başvuranların bi kısmı baska kurumlardan sonuc bekleyen yuksek puanli arkadaslardir.. son gelenler puanları yukarı taşıyacaklar gibi. Hayırlısı.
-
Bu ileti silindi!