26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
İnşallah yakın zamanda yapılır mülakat. 6 ayı geçti nerdeyse
-
Açıklandı tarihler hayırlı olsun arkadaşlar. Başarılar hepimize
-
Açıklama: Sözlü sınava girmeden önce adayların; sağlık durumu açısından her türlü iklim ve yolculuk şartlarında görev yapmasına ve seyahat etmesine engel bir halinin olmadığına, sabıka kaydına ve erkek adayların askerlik durumuna dair yazılı beyanı, nüfus cüzdanı sureti ve fotoğraf ile bir örneği onaylanarak alınmak üzere yüksek öğrenim kurumu diploma veya bitirme belgesinin aslı ya da kurumca onaylı suretini sınav kuruluna teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde adaylar sözlü sınava alınmayacaklardır. Adayların sözlü sınav saatinden en az 30 dakika önce sözlü sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. İlanen tebliğ olunur.
-
Arkadaşlar bu belgeleri mülakata girerken getireceğiz değil mi?
-
sinav kuruluna nasil ulastiracagiz acaba arkadasin dedigi gibi mulakatta mi yoksa baskanliga mi gonderecegiz
-
@Blancpain ben yarin arayacagim kurumu bilgi alip buraya yazarim
-
Ben aradım mülakata gelirken getireceksiniz dediler ayrıca herhangi bir sağlık raporu istenmiyormuş sadece seyahate ve ulaşıma engel olacak herhangi bir sağlık sorunum yoktur şeklinde bir yazılı beyanın imzalanması yeterliymiş.
-
Mülakata kaç kişi kaldı listeyi açamıyorum.
-
@uzmanyrdd 48 kisi kalmisti mulakata
-
48 içinde kaymakam, idari hakim ve başka kurum uzmanliklarını kazanarak gelmeyecek olan epey vardır. Ben sayıyı 30-35 arası bekliyorum. Sizin adınıza daha rahat bir mülakat olacak diye düşünüyorum.
-
Kurumu arayıp ne getirmemiz gerektiği sordum.
1 fotoğraf
Diploma veya geçici mezuniyet belgesi asli ve yaninda fotokopisi
Nüfus cüzdanı asli ve yanında bir fotokopisi olarak belirtildi.
Geri kalanb belgeleri mesela sağlıkla ılgili orda bi formu imzalayarak beyan edeceğimizi belirttiler. -
Başka arayıp bilgi alan oldu mu ?
-
Ben aradığımda hanfendi noterde onaylatıp getirin dedi. Duyuruda orada onaylayacağınız anlamı çıkıyor dedim siz noterde onaylatın diye diretti.
-
Diploma için mi o şekilde söyledi.
-
Adana dan pazartesi den Ankara ya mülakata gidecek olan varsa haber versin.Arabayla gideceğim ben tek gitmemiş olurum.
-
Ben Salı girecem bu arada.
-
@Rawls 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
Diploma için mi o şekilde söyledi.
Aynen hocam
-
Ben de telefonda görüştüm. 1 fotoğraf , diplomanın aslı ve nüfus cüzdanı aslı ile fotokopisi yanınızda olsa yeterli olur dedi.
-
İlk gün giren dostlardan bizleri bilgilendirecek hayırsever var mı? Ortam nasıl vs.
-
En azından giren arkadaşlar ortamdan bahsetseler ne kadar sürdüğünü paylaşsalar o da yeterli olur.