26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
sabırsızlıkla bekliyoruz bırı bızı aydınlatsın, ortam nasıldı neler soruyorlar
-
Evet arkadaşlar neler sorulduğunu paylaşmasanız bile en azından genel ortamı, fire olup olmadığını paylaşırsanız çok müteşekkir oluruz.
-
Yok burda ilk 10 dan mülakata girenlerden kimse
-
xxxxxxxxxxx
-
@OsmanlıTorunuyum Ahahahahha. Seninle eğitimde denk geliriz inşallah.
-
xxxxxxxxxxx
-
@OsmanlıTorunuyum yo, kim olduğunu biliyorum, bulmam 2dk sürdü. Ortak kazandığımız bunun haricinde 2 sınav daha var. Yani olasılık güçlü.
Adres verme muhabbeti yakışmadı. Hepimiz kamu hizmeti için buradayız, insanlara faydalı olmak için. Ancak sen bireysel faydanı öne koyup diğer arkadaşlarına yardım etmekten kaçındın. Ama olsun yarın ben giriyorum, seninde girmiş olduğun önceki bir mülakatta diger arkadaslari bilgilendirdigim ve bundan muhtemelen baskalarinin ve belki seninde faydalandigin gibi burada da arkadaslarimi ortam ve fire konusunda bilgilendirecegim.
Ancak psikolojik durumun hos gorunmuyor, gerci hic birimizin neredeyse iyi degildir fakat sen disa yansitiyorsun hos degil. -
Zaten herkes eşit şartlarda girmediği bi ortamda ufak bi bilgi vermek zor olmasa gerek ama napalim kimseye zorla bikgi ver denmez
-
Herkes için hayırlısı neyse o olsun
-
mukakata girenler en azindan istenen belgelerle ilgili bilgi versinler ne yaptiniz ne goturdunuz kurum diplomayi onayliyor mu orada.
-
Mülakat ortalama 20-25 dk sürdü 5 kişilik komisyon vardı alanımızla ilgili 4 tane soru vardı güncel haricinde verdiğiniz cv ye bağlı kalmaya çalışın bundan sonra girecek arkadaşlara başarılar dilerim
-
Alanımız derken, lisans bölümümüzde alakali mi ? Hic hukuk iktisat falan sormadimlar mi ?
-
Alandan kastim onlar hukuk iktisat muhasebe maliye
-
Dostlar gittiginizde sizi bir odaya aliyorlar. Odaya gecerken telefonunuzu aliyorlar. Sonra zarflari getiriyorlar, zarf seciyorsunuz ve sectiginiz zarftaki sorulari bulundugunuz gruptaki herkes cevapliyor. Her grup icin farkli bir zarf hazirlamislar. Ben sabah girdim sanirim suana kadar tek fire vardi, gorevliye soramadik ama isim listesinde herkesin yaninda arti isareti vardi. Hepimiz icin hayirli olur insallah
-
@pow3rtech ustad a katılıyorum komisyon ne çok gergin ne çok rahat davraniyor. Herkes hakkında hayırlısı olsun
-
Katılım nasıl tahmin ettiğimiz gibi 30-35 kişi arasında mı gerçekleşecek dersiniz?
-
@Antimülakat 30-35 e belki düşmez ama 4-5 kişilik fire olur gibi
-
@paretowilfredo @Antimülakat Sevgili dostlar 2018 yılında bir gümrük ilanı gelir mi acaba ?
-
@Baumol gelir diye bekliyoruz. Bunun peşine.
-
@Rawls anladım hocam az olmuş fire.