26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
@odtüsbky 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
@escobar_p kardeşim valla geçen sene p5 de etkili olduğundan pek bir anlam ifade etmeyebilir ama yazalım madem...
2015
90,60 - 177.
87,52 - 538.
86,10 - 854.2016
90,66 - 120.
89,67 - 183.
89,52 - 195.
89,48 - 200.
88,13 - 338.
88,11 - 343.
87,88 - 383.
87,19 - 530.
86,70 - 652.
86,82 - 618.
86,51 - 711.2015 ile 2016 arasında bu puan türünde pek bir fark yok. Bence kadın adayların bir kısmı başvurmaz ve taban puan 86,8-86,4 arası kapatır ama benim tavsiyem, 86'yı geçen herkesin başvurup şansını denemesi... 86 puanın altındakilerin ise boşuna ptt masrafı yapmaması... Eğer şu süreçte başka ilanlar olsaydı tahminimi daha aşağıda tutardım. Ayrıca 87 ve üstü olup başvuran herkese kesin gelir, müsterih olun
Not: Bunlar verilere göre tahmindir, sorumluluk kabul etmiyorum
Teşekekkürler @odtüsbky ama bence 85,5 ile 86,0 arasının da şansı var çünkü forumda uzmanlık isteyenler müfettişlik isteyenlere göre çoğunluğa sahip.
-
@Ђилаc_Mилован yine de başvururlar hocam, milletin şu an umurunda olacak yegane şey: bir an evvel atanmak yoksa süreç elden gidiyor. Ben de uzmanlık düşünenlerin teftiş düşünenlerden fazla olduğunu düşünüyorum ama yine de uzmanlık düşünenlerin büyük kısmı da bu sınava başvuracaktır. Taban puanın da 87 civarında olacağını düşünüyorum.
-
Bu ilanda Yds şartı olmaması çok üzücü benim için, gireceklere başarılar.
-
@paretosef P5 puanını bu alıma dahil etmemişler öyle bir durum olsa muhtemelen sınava girme hakkı kazanırdınız.
-
arkadaşlar bundan önceki çıkan monografi soruları nasıldı? çok mu zordu? var mı bir bilgisi vs olan
-
Aday bilgi formunda," HAKKINIZDA BİLGİ VERECEKLERE İLİŞKİN BİLGİLER" adında bir alan bulunmaktadır. Bu alanda, hakkınızda bilgi verebilecek, "iki öğretim üyesi" ve "akrabalık ilişkisi olmayan iki kişi" alanları bulunmaktadır.
Arkadaşlar öğretim üyesi alanını doldurmak zorunlu mu acaba? -
@ercan hocam gümrük değildi ancak başka kurumda ben boş bıraktım sıkıntı olmadı
-
@hgrotius Eyvallah Kardeşim
-
Neden Gümrük müfettişi olmak istiyorsunuz sorusuna:
Maaşı yüksek de ondan diye yazabilecek kadar dürüst biri var mı
-
@escobar_p beni bu mesleğe yönelten tek şey para
-
Allah utandırmasın başvurumuzu yaptık.Neden müfettişlik kısmına ilansızlıktan kırınıyoz ilan gördüğümüz zaman turist görmüş sultan ahmet esnafu gibi oluyoruz yazamadım.
-
Iki ogretim uyesi kismini doldurmak zorunlu mu?Bir bilgisi olan var midir?
-
ben öğretim üyesi kısmını boş bıraktım.. 2 sene olmuş üniden mezun olalı. ne hoca beni ne ben hocayı tanırım..
-
Yaşının büyük olmasının bazı faydaları oluyor.Arkadaşların akademisyen oluyor ve onları yazıyorsun
-
parayla ilgili bişey göremedim parayı liste açıklandıktan sonra mı yatırıyoruz
-
Arkadaşlar öğretim üyesinin kendi universitemiz ve ya bölümumuzle alakası olmayan bi alanda olması sorun olur mu
-
@Rawls mülakat aşamasında bölümle alakalı sorular muhakkak gelecektir. Birde şöyle bir durum var: Kendi alanınla ilgili bir bölümde yüksek lisans yapmıyorsan bir sene bilimsel hazırlık okuyorsun yani YL 2 yıl değil 3 yıla çıkıyor.
-
@Antimülakat hocam referans kismina yazacağımiz kişi için demek istedim.Yoksa YL yapmıyorum henüz
-
Arkadaşlar başvuru esnasında diplomayı yüklerken sadece ön yüzünü yüklememiz yeterli midir.?
Yoksa bende her iki yüzün de taranmış hali mevcut.Bilemedim -
@oguznan21 bunu ben de merak ediyorum biri cevap verse çok makbule geçer