SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Sorular icin kart cekiliyor. Kartta 4 soru var. Hukk maliye iktst muhasebe alandan 1er soru var. 3 unu secip cevapliyorsunuz. Komisyon ekipi guzel iyi insanlar baski yok yardimci oluyorlar. Herkese basarilar
-
@görünmezel iş ve sosyal güvenlik hukukundan soru gelmiyor mu?
-
Bu ileti silindi! -
@görünmezel SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Sorular icin kart cekiliyor. Kartta 4 soru var. Hukk maliye iktst muhasebe alandan 1er soru var. 3 unu secip cevapliyorsunuz. Komisyon ekipi guzel iyi insanlar baski yok yardimci oluyorlar. Herkese basarilar
Tesekkurler bilgi icin. Tek komisyon var herhaldr degil mi? Bu durumda ne kadar suruyor ortalama mulakat suresi acaba?
-
Soruların zorluğu nedir kardeşim ?
-
Komisyona Sgk Baskanı giriyor mu acaba ?
-
Sgk ve is hukukundan soru var miydi?yoksa hep alandan mi ya da kendi alaninizdan soru var miydi?
-
@kullaniciadi Son gün, sabah
-
Mülakata giren arkadaşlar hangi soruların sorulduğunu söyleyebilirlerse seviniriz.
-
Ek duyuruda mezun olunan bolume gore soru sorulacagi yaziyordu? Bu durumda oyle birsey yok mu?
-
Kaç dk sürdü ve sgk mevzuatından geldi mi bari bunu bileydik
-
@baharunal hukuk icinde cikabilir.
-
Tek komisyon var. Ortalama 10 dk suruyor. Karta isim imza atiliyor bidaha ayni soru gelmez bnce. Bolum olarak hukuk sorulari bnce daha zordu.
Bana kartta yazandan baska soru sormadilar. -
@baharunal bana mevzuattan sorulmadi baskasina belki sormuslardir bilmiyorm
-
@görünmezel Allah razı olsun. İnşallah muvaffak olursun. Başarılar dilerim.
-
@baharunal tesekkur ederim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Gireceklere basarilar, Allah gönlunuze gore versin
-
Arkadaşlar stres yapacak bir şey yok. Siz o puanları yaptıysanız çıkacak soruları da rahatlıkla yapabilirsiniz inanın. Heyecan olacak elbette bundan dolayı çıktığınızda keşke şunu da söyleseydim,aa bu madde de vardı tüh diyeceksiniz çoğumuz gibi ama önemli değil komisyon konuyu bildiğinizi anlayacaktır zaten;)
-
@Aristo teşekkürler. Yüksek lisans ile ilgili birşey oldu mu sordular mı?
-
Yok sormadılar.
-
@Aristo farklı bir ilde mi yapıyordunuz yüksek lisansı? Kusura bakmayın, o durumda oldugumdan merak ediyorum