SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@qdsebepsiz Kardeşim kurum boş durmuyor demektir bu. Yakında inşallah mülakatlar da gelir kardeşim.
-
iki kurum var özellikle istediğim. Biri sürekli c seviyesi ingilizce ile belimi büken kendi kurumum İŞKUR diğeri de burası. Tam olarak derdime derman olabilir.
-
@qdsebepsiz Derece puanlarım yandı bu iki kurumda da kardeşim.
-
@paretowilfredo İŞKUR kullandırmadı bile... Şimdi 91 puanla da olmazsa yapacak bir şey yok. yolumuza gideriz artık.
-
Dostlar bir kısa özet geçeyim;
Sosyal Güvenlik Uzman yardımcıları ANKARA'da Merkez Uzmanı olarak çalışır. 3600 Ek göstergeye tabidir. Uzmanlık yazımızdaki kriterler geçerlidir.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/139/uzmanliklar-hakkında-her-şey/17
-
bence 81-82 ile kapatır. benim kpss puanı yetmiyor
-
@ncbb Yüksek puanlı onlarca FAYDALI olacak insan liste dışı kalacak.
-
@ncbb bu kadar az ilanin olduğu bir donemde 81-82ye dek iner mi ben pek sanmiyorum ama.
-
@songoku istedigi puan türleri ve yds şartını göz önünde bulundurarak söyledim
-
@ncbb anliyorum ama çoğu mülakat açıklanmadı bile örneğin sgk denetmenliğe basvurmus onca kisi hala sonuclari olumlu mu bunu bilmiyor. Haliyle bu sinava da basvururlar eger aciklanmazsa mulakatlar.
-
@paretowilfredo ustad 81 e duser mi sence
-
@dgn06 öngörmek zor kardeşim. kaç kişi yds ye sahip bilmiyoruz.
-
46, 113 ya da 115 puanım yok
-
Ulan bu YDS nedir yaa 1 yıllık geçerlilik veriyorsunuz birde yds istiyorsunuz sanki kurumun hepsi İngilizce biliyor
-
@genclerbirlikli o fena olmuş kardeşim.
-
Puanım 80 acaba umit var mı arkadaslar..
-
@genclerbirlikli kardeşim, puan türlerinde hep çeko ve kamu yönetimi etkili olduğu için o ikisinden birini çözmediysen hesaplanmamıştır. Her dersten işaretlemek lazım
İlan yds'si olanlar için güzel. Kurum en son 2012'de yazılı sınavla alım yaptı diye hatırlıyorum. Enerji Bakanlığı gibi sözlüye dönmesi iyi olmamış. 60 yds sartı vakıflardaki 50 şartı gibi görece kolay bir şart olmadığı için puan olarak vakıflar genel müdürlüğüne göre daha aşağılara düşer ama kaça düşer hiç bilmiyorum zira sıralamaları bilsek bile insanların yds puanlarını bilmiyoruz. 87 ile listeye girerim ama yds şartı olmasaydı ya da yds şartı 50 olsaydı büyük ihtimal bana gelmezdi zira sıralama 500 küsurlarda...
-
Sıralama KPSS puanına gore mi yoksa yds KPSS ortalaması mı olur
-
@sonilanbukucu Bahsettiğiniz tarzda ortalama felan böyle bir sistem hiçbir sınavda yok. Yds sadece kriter olarak var. Liste Kpss puanı üzerinden
-
Bakanlık uzmanlıkları ile karşılaştırırsak imkanları nasıldır bilgisi olan var mı?