SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Bence 85 lerin de sansi var. Ama daha altina gelir mi hic bilemiyorum. İstatistigi zor bir durum.
-
VGM'de YDS şartı daha biraz daha düşüktü lakin orada da yazılı sınav var, doğrudan mülakat olan kurumlara başvuru gözlemlediğim kadarıyla fazla oluyor. Bu sınav için en kritik olanlar (kendim de dahil olmak üzere) 84-85-86 puana sahip adaylar diye düşünmekteyim.
-
Ama burads yds sarti 60 ve bu ciddi bir fark da yaratablir... Cok heyecanli bir durum gercekten
-
Vgm ye kesin gözüyle bakiyordum 83.64 puanim vardı . Yds 50 düşürür diyordum . .. hayal kırıklığı ..
-
@sınav puanlardaki yigilmalari gosteren osym istatistigi yayimlaniyordu ona bakmak lazim fikir verebilir
-
Evet oyle bir istatistik varsa bakilabilir
Osym nin sitesindedir heralde. -
5o yds isteyen vakıflar müf 84.8 ile kapattı bence bu ilanda 82 nin bile şansı var
-
@ncbb kardeşim 84.8 bence çok yüksek bir puan , SGK müfettişliği bile İng olmamasına rağmen ,87ile kapamisti. Burda duse duse 2 puan dusmus
-
2016 ilkbahar yds D seviye ve uzeri 60bin kişi, 2014 sonbahar yds D seviye ve uzeri yine 60bin kisi var bunlar benim girdigim iki yds simdiye kadar. Tabi bu kisilerin kacinin kpss puani yuksek bilinmez ama ilk 240 meselesi bilemiyorum...
-
@songoku ayni seyi vgm icin de dusunebiliriz ki onun istedigi yds puani 50 idi. Yds ye girenlerin icinde yukseklisans, doktora, docentlk icin girenler, bankalarda calisip dil tazminati icin girenler, merkez uzmanliklarda calisanlar uzmanlik almak icin, tip fakultesi mezunlari vs vs var... Yani onlarn icinden eleme yapmak imkansz gbi bir sey
-
@sınav aynen belirlemek zor. Neyse artik 17 ekimi bekleyeceğiz.asil sorun sgknin denetmenlik mulakatinda bence o yarin falan aciklanirsa bu ilanda baya rahat ederiz. Oradaki rakipler eksilmis olur en azindan
-
@songoku yine de başvurmuş olacaklar ama , mülakata girevilenler için olur o şans olursa
-
@ismail az biraz dusuncelilerse basvurmazlar 12sine dek ama işte dedigi iz gibi coktan basvurmus olanlar da vardir.
-
Vakıfların Müfettişlik 50 Yds ile 84.82 ile kapttıysa bu 60 Yds ile 85 i görmez diye düşünüyorum. Ümitlendim bi anda 84.5 ile
-
@paretosef valla ben de senin gibi dusunuyorum. Sayet vgm iyi bir ornek. Sgk mufettisligi de keza 87 ile kapamisti yds istemiyordu. O da iyi bir ornek. Yani 83 lere dusmesine sasirmam
-
@paretosef kardesdiv öyle de sen de bilirsin , vgm noter onaylı belge a,ankaraya posta , sınava giriş geliş,kazandin kazanamadin gibi olumsuzlukları vardı.. ona rağmen bu puan yüksek bence .. SGK da internetten başvur , mülakata git çok kolay ve çaba istemiyor. İnş düşük kapatır tabi isteğimiz o yönde.
-
Haklılık payın var hocam, şartlar etkiler özellikle kestirmeden mülakat olayı olması yüksek puanlılarda fire olmadan denemek isteyecektir herkes ama 60 yds bunu kompanse eder. Yinede 50 ile 60 arasında ciddi fark var. 300 e 240 tabi çağrılan rakamlar da farklı olması bir handikap. 83-86 arasında olacağı kesin gibi dursada. Tahmin yapmak için zor puanlar ama Vgm öncesi hiç umudum yoktu, şaşırttı şuan bi ümitliyim.
-
Arkadaslar var mı bu sozlu sınava çalışan?
nasıl bakacagıım ahkkında hiç bır fıkrım yok çeko bolumu derslerınıde hıc bılmıyorum -
Bu ileti silindi! -
86 puanla siralama aciklanana kadar hic kurum mevzuati bakamiyorum.