SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@sınav merak etme vakiflar yds 50 istedi 84e geldi seninkine kesin gelir yds varsa yani yüzde yuzde emin konuşuyorum tahminimde 82dedir min
-
@Aristo hayırlısi olur ins öncelikle.
Ben de başvurdum
Ama nerden ve nasil çalışacağıni hic bilmiyorum var mi bir malumatin bana yaz yaa hic bakamiyorum ceko falan hic bilgim de yok ;( -
@mirzanyarr acikcasi sana katiliyorum. Beklentim o yonde. İstegim de o yonde. Ama yine de korkuyorum iste
-
@sınav korkmana gerek yok bence sen de benım gıbı çalısmaya basla dıycem ama ben daha nerelere bakacagımı bılmıyorum
-
@mirzanyarr bence kurum mevzuatindaki 4857 , 5510 vs. Ana kanunlardaki tanimlari ogrenmekle ise baslayabiliriz. Biri daha yazmisti tanimlar onemli diye. Ben de o sekilde dusunuyorum. Tanimlar cok onemli
-
Arkadaşlar başvuru formunu doldururken 'Sınava Kaçıncı Kez Katıldığı' kısmında 1 yazarken formu indirdikten sonra pdf dosyasında 2 yazdı saçma bir durum değil mi?
-
@sofokles evet sacma bnm de oyle oldu
-
@sınav Sadece bende mi öyle oldu diye düşünüyordum sağol hocam. Geçmiş yıllar kpss çeko soruları mülakat için bir ışık tutabilir diye düşünüyorum. Ayrıca denetmen yardımcılığı mülakat sorularına benzer gelmesi de muhtemel sanırım. Muhasebem pek iyi değil korkum oradan zorlamaları.
-
@sofokles muhasebeden soru sorarlar mi yaa. Sanmiyorum. Sorarlarsa da basit sorarlar gibi geldi. Denetmenlik degil sonucta.
-
Bu vgm.de 84 puan kesin mi
-
@sınav ona bakacağım o zaman sadece ..bu noktadan sonra yapcak bisey yok
-
@Rukiye-Sevinç evet 84.82 diye. arkadaşım aradi bana oyle söyledi
-
@sofokles geçmiş yıllar ceko soruları değil de denetmelik mülakat sorulari ışık tutabilir diye düşünüyorum o sorulara bakmakta fayda var bence.
-
@mirzanyarr mulakat sorularini nerden bulabilirz peko
-
@sınav mülakat sorularına ben bir araştırma yaptım ama adam akıllı bir veri elde edemedim bir önceki sınav fi tarihinde olduğu için sosyal medya o kadar yaygın değildi be kardeşim
-
Mülakat sorularını bulamayız malesef dostlar ama denetmenlikten edindiğimiz fikirle bir yol haritası sunmaya çalıştık size
-
@paretowilfredo denetmenlikte elde edilen saglam bir analiz yani nokta vuruşu analizi olur mu hocam gene
-
@sınav hic bilgim.yok ki hocam ama geçen yaz alınan denetmenlik mulakati için forumlarda yazariz bilgi veren çıkar ınş;)
-
@mirzanyarr http://forum.tercihiniyap.net/topic/166/meslek-tanitimi-sosyal-güvenli̇k-kurumu-uzman-yardimciliği/13 burda konu başlıklarını toparladım kardeşim mümkün mertebe. En azından fikir verir.
-
@paretowilfredo eyw