SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Oh be!:) Bekleyen tum arkadaslarin gozu aydin.
-
Darısı biz 8.pro denetmenlere :))
-
Yedek olara sıra bekleyen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. 8.pro denetmen yardımcılığını asil olarak kazanan ve henüz çalışmaya başlamamış olanlar varsa aranızda feragat etmeniz bizleri çok sevindirir. Birçok arkadaşımız yedek olarak beklemede şuanda.
-
Hepimize hayırli olsun bir an once hayirlisiyla ise de baslariz insallah
-
@mjöllnir hocam ben denetcilik asılım ama hala atamam yapılmadı tebligat falan gelmedi sadece orada guvenlik sorusturmam daha erken biterse uzmanlikta yararima olur mu dusuncesindeyim o yuzden hemen olmasa da hic baslamadan feragat edecegim
-
@beklemeci hocam hayırlı olsun öncelikle çok beklediniz karşılığını aldınız çok şükür:)
Feragat konusunda gelice soruşturma tekrar en baştan yapılıyor diye biliyorum yani il göç kazanan soruşturması yapılan ancak şuan denetmenlikte işbaşı yapmayanlar var. Bu sizin kendi kararınız elbette ama bizim duyuru da yakın gözüküyor feragatten önce bizim duyuru gelirse kadro yanar. Biz de bunun telaşındayız. -
@mjöllnir aynı kurum oldugu icin gecerli olabilecegi gibi bir konusma olmustu kuruma belge teslimine gittigimde. Simdi yarin uzmanlik icin belgeleri teslim ederken netlestirip kimseyi magdur etmemek adina ne gerekiyorsa yapacagim hocam merak etmeyin. Tasra atamaya da ugrar kesin bilgi alirim ne asamadaymis sorusturmalar veya yedek listenin durumu.
-
@beklemeci sağolun hocam beklemedeyiz
-
@beklemeci bilgi alabildiniz mi hocam.
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun, ilanda güvenlik ve arşiv araştırması formu demiş - ek4-ben göremedim?
-
Bugün bunun için kurumu aradım, eklendi. duyuruya tekrar bakmanizda fayda var arkadaslar
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Evrak teslimini bizzat yapmamız şart mıdır bilen, soran var mı?
-
Arkadaşlar askerlik durum belgesi e devlet kabul ediliyormu yoksa şubeden mi almak lazım
-
@gazi5 feragat ettim dilekceyi verirken biz de yedek duyurusunu yayinlayacagiz iyi oldu bir kisi daha girer dediler
-
@beklemeci duyarlı davranışınız için teşekkür ederiz hocam, bir arkadaşımıza daha sıra gelecek sayenizde.
-
@beklemeci cok tesekkurler hocam. Darisi biz yedeklere. Hayirli olsun sizede
-
Başvuran tüm yedeklere sıra gelmesi güzel olmuş
-
@beklemeci çok teşekkürler hocam
-
@thepacemaker daha once @osman61 yazdigina gore eksiklik olmamasi kaydiyla belgeleri yakinimiz getirebiliyormus. Tabi yine de arayip sormak da fayda var.
-
@tabularassa daha once @osman61 verdigi bilgiye gore, tecili olanlarin edevlet kabul ediliyor. Terhis veya muaf durumundaysaniz askerlik subesinden belge almaniz isteniyor. Ben bugun direk birlikten verdikleri terhis belgesinin aslini goturdum. Fotokopisine 'asli gibidir' kasesi basarak aldilar. Belge aslini bana geri verdiler.