SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
bu mülakat için kanun mu çalışın dersiniz yoksa kpss konuları mı? ÇSGB ilişkili sınavlarda genelde kanun ön planda diye biliyorum ama burada bilemedim.
-
Genelde kurum çalışanlarına mevzuat soruluyormus diğerleri normal kpss konuları
-
Bugun büyük ihtimalle açıklanır dediler
-
@gltn süreç çok hızlı işliyor alışkın değilim.
-
Sgk rekorla kapatirsa sasirmayin
-
@monsterly yani o zmn hemen herkes yds den 60 alabilmisss
-
@sınav bu son sınavda etkilemiş olabilir yds
-
Bugun aciklancak mi bilen var mi
-
Sabah 11 e doğru aradım. 87.7 dedi bana. Şok oldum. 86.92 idi puanım bir umudum vardı. Adama dedim ki yahu D seviye Yds ile nasıl bu kadar yüksek yaptabildi. Bizim burdaki memurların bile D seviye yds si var hocam dedi. Ama yine de listeyi gözümle görmeyi bekleyeceğim. Hayalkırıklığı büyük oldu ama
-
@Dikotomi 85 üstü beklediğimi söylediğimde 83 civarı bekleyen arkadaşlar için inşallah yanılırım diyordum. 87,7 olursa gerçekten beklenenin çok üzerinde olacak. 86-87 bandı bile hadi olabilir diyelim de 87-88 bandı fena
-
@gltn kurumdan mi aldiniz bilgiyi?
-
87-88le kapanirsa eğer girenlerin çoğunun normalde bir yerde iş sahibi olup da burası da başvurusu kolay hem de sadece mülakatlı diye başvurmuş olabileceğine inanıyorum. 85 yine aklıma yatıyordu da 88 nedir ya. Her 3 puan türünde 88 üzeri kaç kişi vardir yani. Zaten 3 puan turunde de 88uzeri yapanlarin çoğu ayni kisilerdir. Bilemiyorum umarim ihtiyaci olanlar basvurmustur gercekten
-
Kurumu aradım. Eğitim Dairesi mi ne adı işte. Resmi sitesindeki ilanın sonunda telefon numarası var zaten.
-
@posner evet bu sabah aradm şu 88 olayını sormak için önce yarn dedi sonra dedi ki büyük ihtimal bugn açklanr
-
Gerçekten son zamanların en enterasan Ön başvurusu ile karşı karşıyayız.
60 YDS istenen ve 240 kişiye çıkan bir Sınav nerdeyse 90'ı görecek! Az daha zorlansa -
bugün açıklancak mi liste bilgisi olan var mıdır?
-
Kurumu şimdi aradım. Puanım 87,65 olduğu için üstüne basa basa sordum, 87,07 mi 87,7 mi, diye. "Baraj 87,07, kurtarmışsın." dedi. Bugün açıklamaya çalışacaklarmış. Rahatladım şu an.
-
@İNSAN bnde rahatladım
-
@gltn 87 lerki kisinin sıralaması kactir hocam
-
@ismail bnm p46 87 di 400 küsürdü