SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@tabularassa tesekkur ederim cevap icin. Asildan kazanan arkadaslardan ogrendigime gore Ankara ve Istanbulda emniyetten ulasma gibi birsey olmuyormus sanirim. Biz ogrenemiyoruz ne aşamada
-
@beklemeci bana da emniyetten kimse ulasmadi..emniyet ne diyor ulasinca?ayrica sorusturma tahmini ne zaman biter?tesekkurler arkadaslar..
-
@umutsuz06 asil başlayan birkaç kişiden öğrendiğime göre soruşturma en erken yaklaşık 2 ay en fazla 4-5 ay sürüyor.
-
Soruşturması tamamlanan, tebligat alan var mı
-
@tabularassa daha 1 ay oldu olmadı. Çok erken. Ztn Ankarada soruşturman ne aşamada biz de öğrenemiyormuşuz. İlçe polis karakoluna gittim ama artık bize 5 aydır fln belge gelmiyor dediler. Özel bir birim kurulmuş il emniyet müdürlüğünde her şeyi orası yapıyormuş. Başkenttekiler meraktan çatlasın
-
@tabularassa hocam ben denetciligi de kazanmistim orada baslayan sorusturmamin devam edecegini yeniden baslamayacagini soylediler ve 4 ay oldu orada sorusturma baslayali hala ses yok
-
Umarım Ocağa kadar göreve başlarız arkadaşlar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
-
Arkadaşlar benim tebligatim geldi ama benimki denetciligi de kazamdigim icin onceden baslatilmisti bu yuzden erken gelmis olabilir. Allah bekleyen herkese bir an once nasip etsin.
-
@beklemeci hayırlı uğurlu olsun.
-
@sgkbıkkını teşekkür ederim
-
Arkadaslar bana bugun geldi tebligat. Canakkale ikametgahim. Insallah bekleyenler de kisa surede alir bekledigi postayi.
-
@spinoza Hayirli olsun..darısı bizim basimiza...tebligati gelenler yazin burdan....
-
@spinoza hayırlı olsun
-
Arkadaşlar bana bugün tebligat geldi. Tebligatta göreve başlama gününü bildirin insan kaynaklarına müracaat edin falan diyor. Şimdi nasıl işliyor prosedür bilen var mı, daha önce tebligat alan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
-
@tabularassa oncelikle hayirli olsun hocam. Tebligati alip ankara disindaysaniz 15 gun icinde atandiginiz genel mudurluge gideceksiniz hocam. Yapmaniz gereken baska bir sey yok. Tebligatta son kisimda Sn. Tabularassa kismi sizi ilgilendiren kisim. Ustteki yazilar diger ilgili birimlere yapilan bilgilendirme. Yani ayni yazi 3 yere gidiyor.
-
@spinoza teşekkür ederim, yani insan kaynaklarına müracaat etmemize gerek yok mu, birde genel merkez demi tüm birimler ona göre kalacak yer ayarlayacağım, son olarak ilk gün ne yapılıyor vede lojman imkanı var mı
-
Yedekten gelecek olan arkadaşlara toplu bir bilgilendirme yapayım. Tebligatta atandığınız birim neresi görünüyorsa oraya gideceksiniz yani hepiniz Balgat'a gitmeyeceksiniz bazı birimler Sıhhiye'de. Gittiginiz birimin insan kaynaklarına gidip ben geldim diyeceksiniz onlar sizi atandığınız birime yönlendiriyor. Sonra merkezden hesap açıyorsunuz ve maaş için gereken işlemlerle ilgileniyorsunuz ve işe başladınız. Geri kalanı biriminizle tanışınca hızla halloluyor zaten Herkese hayırlı olsun.