Puanlar Açıklandıktan Sonra Ne Yapmalı? Kurum Sınavları ve Puanları Nasıl Olabilir?
-
@paretowilfredo eyvallah kanka Allah'a emanetsin
-
@paretowilfredo hakikaten alımların böyle bir listelenmesine çok ihtiyaç vardı. ellerine sağlık. ihtiyaca göre hemen formül buluyorsun.
-
@mrym tabi tabi yapsınlar test yapsınlar. Son sınavın günahı neydi de klasik oldu o zaman?
Herkesten özür dileyecek hale geldim, bunlar hep benim yüzümden oluyor. Doğru bu sene az alım yapar mesela, benim puanım düşük gelir, kurum yüksek kapatır, ben giremem; test olur. Çok teşekkür ederim Allahım. Konunun senle bir ilgisi yok mrym, benim derdim kendimle şu an -
@paretowilfredo Sayıştay için 80+ almak yeterli olur mu acaba Eğer ilk 1000 ise hayal olur bana Sayıştay
-
bence fırsat varken sayistaya yonelik bi etkinlik yapmalıyız
-
Sayıştay testi elemek için sonrası yine klasik olur
-
@paretowilfredo hocam nette biraz araştırma yaptımda ekonomi bakanlığı dış ticaret uzman yardımcılığı alımı ile ilgili bilgi bulamadım.Bu ilan kesin gelir diyebilir miyiz?
-
@isletme2015 2016-2017 sezonu hariç her zaman geldi bu sene de gelmesi en muhtemel ilan bence.
-
@isletme2015 hocam işletmecilere kesin diyemeyiz. Genellikle iktisat, uluslar ve diğerleri (bazen işletme bazen kamu ...)
-
@aliveli öyleymiş hocam teşekkürler
-
@impressiveunit evet farkettim ama en son işletmeci alınmamış.Umut fakirin ekmeği napalım
-
@aliveli yds şartı var mı hocam bu alımda ?
-
@Keymarsh bugüne kadar hep oldu, olmaması için yönetmelik değişikliği gerekiyor sanıyorum.
-
@aliveli yds sınırdayım ikidir.. bir 70 alamadık.. inşallah sonbahar yds açıklandıktan sonra gelir ilan.. gerçi bu sene yönetmelikler mecbur değişeceğinden ilanların biraz daha geç gelmesini bekliyorum
-
@Keymarsh hangi yönetmelikler ?
-
@Keymarsh hocam dış ticaret eskiden 80 yds ve çeviri ile alırdı, şimdi 70 yds ve yabancı dil mülakat yapmakta sadece (kolaymış gerçi), sorduğunuz bu kurum ise
-
@aliveli hocam puan türleri değişti... mecburen kurumlar yönetmelik değişikliğine gidecek.. o yönetmeliklerinde başbakanlıktan geri gelişi falan uzar diye düşünüyorum... SGK müfettişlik yönetmelik değişikliğini duymuştuk gitti başbakanlığa diye, en az bi 2-3 ay sonra geldi ilan.. benimkisi sadece bir tahmin tabi
-
@impressiveunit evet hocam o kurumu soruyordum.. teşekkürler
-
Klasik sınavlara hangi kaynaklardan hazırlanmak gerekir (vergi müf , bddk , spk gibi)
-
Kurum sınavlarına nasıl çalışılmalı?
https://www.tercihiniyap.net/haber/kurum-sinavlarina-calisma-yontemi-ve-beklenen-alimlar