2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine inşallah hayırlısıyla güzel yerlere atanırsınız iş güç sahibi olursunuz sahuru yaptıktan sonra telefonla ilgileneyim dedim banka uygulamasından "maaşınız hesabınıza yatırılmıştır" diye mesaj geldi, sizin de böyle güzel mesajlar almanız dileklerimle
-
@kilici bunu öyle çok duydum ki, üniversite hayatımda ba aldığım zaman içten içe neden aa değil ki ORTALAMAMI DÜŞÜRDÜ gibi triplere girerdim..... Kim derdi ki dereceyle mezun olan bengidönüşcüm kpss çilesiyle mahvolacak senelerce. Neyse acıklı hikayem ve ben gidelim en iyisi daha fazla hüzünlenmeden.
-
@bengidönüş Aslında bu acıklı hikaye hepimizin kaderi haline geldi... Onun için çok da sıkıntı, stres yapmadan beklemek lazım. Sonu güzel bitecek inşallah hikayenin.
-
@RootofAllEvil hocam nerde calisiyorsun ? Aslinda her sey maas da degil. Girince insan itibar filan da bekliyo, degisik beklentiler oluyo karşılanmayinca bazen parayi da gözü görmüyor
-
@RootofAllEvil ne güzel bir dua var ol kardeşim 10 tane beğen butonu olsa onuna da basardım. @Mimar burada maaş temsili olarak kullanılmış "yazar" burada iş ve işin getirdiği fer'i hakları ele almış bence
-
@2525 ahahahah süper kardeşim
-
@Mimar vergi dairesinde hocam guy olarak çalışıyorum bir bakıma evet maaş her şey değil, insan saygınlık itibar görmek istiyor doğrudur; ama bana yeterli geliyor akrabalar arasında iş güç muhabbeti yapıldığında başım öne eğilmiyor Allah'a şükür
-
@2525 ne demek kardeşim güzelinden ve hayırlısından olsun işimiz gücümüz darısı sizlere
-
Hesabınıza aylık. 2.500 TL yatırılıyor olsa, mesela Türkiyenin iskandinav ülkeleri gibi kişi başına düşen geliri uçmuş gitmiş diyelim. Bu nedenle işsiz olan bir üniversite mezununa bugünkü şartlara göre işsiz kaldığı süre boyunca 2.500 tl veriliyor olsun, kaç kişi bu sınav için bu kadar uğraşır? Gelişmişlik bu olsa gerek, 2,5'u duyunca ben bile işten ayrılır mıyım diye düşünmedim değil. Hatta öyle olsun ki çalışmayan eş için de aynı işsizlik parası ödensin. Yeminlen ülkede iş talebi zirve yapar, arzı ise dip
-
@Antimülakat kişi başına gelirin uçması için kalkınılması gerekir onun içinde ilk olarak insanların mantalitesi değişir.O yüzden kişi başına gelirimiz uçuk olsa idi ülke olarak bireysel gelişmemizi de tamamlamış olacağımızdan o 2500 liraya kimse tama etmezdi çünkü üretmenin amacı sadece para kazanmak değil üretmenin amacını başarma duygusunu tatmak:)
-
@guyan-gelmiş hocam diğer değişkenleri sabit tutalım. Şimdi işin o boyutuna girersek durumlar karışır
-
@Antimülakat başımıza ne geldiyse zaten bu diğer değişkenleri sabit tutmaktan dolayı geldi hocam
-
@Antimülakat bu gibi durumlar nüfusu düşük ülkelerde mümkün bizde izlenen yol tam tersi malesef
-
valla gecen sene 56.25 net hesaplamstm tam hesapladığım gıbı gelmıstı ınsallah bu yıl da öyle olur
-
@İnmyheart 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
valla gecen sene 56.25 net hesaplamstm tam hesapladığım gıbı gelmıstı ınsallah bu yıl da öyle olur
56 neti 93 nete mi çıkardiniz hocam tebrik ederim
-
@Muhalba evet hocam teşekkürler
-
Bu sene kültür yetenek diğer senelere göre daha az etkili olacaktır değil mi ? Gecen sene gky 31 netim vardi p3 59 gelmisti bu sene 41.50 netim var 2-3 puan artar heralde ?
-
@İnmyheart hocam 56 ya ne gelmişti geçen sene bu sene 74 denk geliyor sanırım matematiksel oranlarsak kabaca
-
Yarın bu çile son buluyor 21 mayıstan beri 1 asır geçti sanki bu ne arkadaş!
-
@MaxMin 81.3 geldı hocam gygk 63 net p3 73 gelmstı