2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Geçen sene de saat 16:00'da açıklandı arkadaşlar yine muhtemelen 16-17 arası açıklanır
-
@gökhan Geçen sene 16.34 açıklandı bu yılda 16 30 da açıklanacak insallah
-
vaziyet alın buralar karışacak
-
@Mimar Öncesi olur sonrası olmaz inşallah
-
@atiba doğrudur kardeşim dediğin gibi işte yine o saatlerde açıklanacaktır inşaAllah
-
şu an çok rahatım 16.00 civarı heyecan başlar.. İnşallah bol bol sınavın açıldığı mülakatların çabuk açıklandığı bir dönem olur.
-
@aycan ara sıra ugruorum:)
-
Başlığa bakıp bakıp kalp krizi geçiriyorum
-
@Priss Hocam içerdeki arkadaşlarınız ne diyor bu konuda çok sürer mi?
-
Rabbim sizlere Güzelim Mülakat heyecanı, açıklanma esnasındaki heyecanı Nasip etsin
Bende bu yola ilk başvurduğumda, KPSS Sonucunu heyecanla beklerdim. Ancak daha sonra tecrübelerle öğrenmiş olduk ki, bu sadece bir adım. 52 Kurum sınavı 16 mülakat ile 5. yılımı tamamlamış bulunmaktayım. Oradaki heyecanlar daha zevkli Umarım ilk adımda, herkes gönlüne göre bir netice alır. Hepsinden önemlisi "Hak Ettiğini" alır.
Kurum sınavları şakaya ve telafiye gelmez şimdiden Uyarımı çekeyim. KPSS bir türlü telafi ediliyor, bir derse ağırlık verip diğer dersten düşük alansa da dengelenebiliyor. Ancak kurum sınavlarında böyle bir Tolere durum mevcut değil. Sınav tahminimce 17:05'te açıklanacak. Hissiyatım o yönde. Herkese başarılar.
-
@Priss hocam yardımınızi bekliyoruz
-
Geliyoooooo
-
@Sucuklu_Oralet hocam nickinize bakılırsa yanlış bir şeyler olduğu kesin şaka bi yana çok geçmiş olsun büyük stresler atlatmışsınız.
-
@Kutyler yeni link mi açıldı????
-
Rabbimiz hepimizin kalbini biliyor.
İnaşallah en kısa sürede açıklanır ve liyakatın başka hiç bir yakışıksız edinim ile yarışmadan hakedene galibiyeti kpss ve sonrasında da getirir.
Evet bu memleket çok zor...damat içtihatından...adalete niçin yürüdüğünü tam anlamı ile anlamayan bir zihniyetten bizi kurtarır.
Kazananlar ileriye bir adım atmış olacak işte bu adım birilerinin adamı olmadan üstlerin hukukuna inanmışlara gelecekte alacağı pozisyon ile HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ öğreten ve anımsatan insanları olmamız Rabbim bize nasip eder inşallah.
İstanbul acarkette 2,5 mio usd olan bir villa kadar değeri olmayan masum Türk Devleti kardeşlerim 3 ila 5 tl kazanmak mesele değil mesele HIRSIZLARA karşı durmaktır.
VATANIMIZA sahip çıkalım ve muhakkak ve muhakkak öteki alemi asla bu süreçlerde unutmayalım.
Saygılarıma rabbim inşallah en güzelini nasip eder. -
@gokhangermen Hocam, Nam-ı diğer İdari-Katip olarak tanırlar forumlarda, Arada nick değiştirim Kamufle oluyorum Tecrübeleri ve Çekilen eziyetleri anlatsam, Ankara'dan İstanbul'a "Adalet" yolu olur. O kadar Uzun ve Zorlu yollar.
-
muhtemelen link aşağıda verdıgım olucak arkadaşlar daha henüz bir şey yok gibi
https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4290 -
@Sucuklu_Oralet sucuklu oralet de bu mevsimde ayrı güzel.olsa da hem yesek hem içsek, gülsek, eğlensek..
-
@Nolmuyor bn de demedim de aktif değil
-
@HaniYaKi Ah bu mevsimler, Bahçemizin halinden Baharımı Kıyasla. Bizim içinde her mevsim çok güzeldi bir zamanlar ah ah
Bizim oraletimizin "Sucuklu" olması acılardan dertlerdendir Keyfiyete dayansa, "Ezine peynirinden oraletimi yapardım"