2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@ucanizmirli bu sitede tek gereksiz varsa oda sensin
-
Arkadaşları lys başlığına alalım
-
@paca08 bilyelerini de versin mi giderken?
-
arkadaşlar başlıkta ki tartışmayı sonlandırın lütfen.
-
@kilici Lys'de fazla kreşe falan vermek lazım.
-
@aliveli hocam @ucanizmirli denen zatın kullandığı kelimeler ortada yoksa kimse ona laf söylemiyor işi gücü bırakmış önüne gelene sataşıyor.
-
hanımlar beyler forumda teknik bir sıkıntı mı var 2 gündür yazamıyorum
-
oooo kaos var en sevdiğim ortam
-
Vaziyet alın buralar karışacak
-
Senin netin şu kadardı benimki bu kadardı, sen yalan söyledin tarzı sataşmalara giren kişi olgunlaşmamıştır daha çocuktur. Yazışmaları okuyan herkes de bu kişinin uçan arkadaş olduğunu görür.
Olay bundan ibaret sonradan gelenlere özet geçeyim dedim
-
@RootofAllEvil nasıl yani?
-
@RootofAllEvil Yok gayet iyi
-
Arkadaslar p48 puanı 92 küsür olan biri olarak soruyorum. Yani sınavda az çok ne yaptığını bilen birisiyim.
Hukukta bağlanma parası yerine cayma parasi , iktisatta beşeri sermaye sorusu vardı üniversiteli olan sık yerine doğrudan yabancı yatırımları Maliye de ise Havalimanı için etüt fizibilite harcaması yani yatırım harcaması yerine sermaye transferi yapmış gözüküyorum.
Optik kagidimda sikinti yok ama soru kotapcigimda soruların cevapları farklı düzenlenmiş olabilir mi.
Isaretledigim sıklar aklı başında olmayan birisinin dahi isaremetleyecegi sıklar olduğu için soruyorum.
-
Adam tek hücreyle derece yapmış. Özeleştiri vakti herkes bunu görüp azmetmeli.
-
Ilan bekledigimiz gunlerden kimse kalmamis
-
@Memnun-Kaygısız hocam aynı şey gy gk de başıma geldi. en çokta üzen şey işaretlemediğim soruları işaretlemiş göstermeleri. hepimiz aklı başında insanlarız 3 kere kontrol ettim ama böyle hata yapıyolar.
-
@nitrogb hocam bilemiyorum ki niyetli olduğum için gözümden mi kaçtı acaba diyorum ama bu konularda çok hassas olan birisiyim.
Kodlalamalarımda 3'er 3'er yaparak hata yapmamaya çalışırım.Dilekçe vermem gerekir mi? Ne yapmalıyım.
Bunun disinda başka bir sıkıntı yok bende. -
@Memnun-Kaygısız hacı p48 sıralaman nedir
-
@Memnun-Kaygısız hocam açıkcası bi sonuç çıkacagını düşünmüyorum. çünkü bir kişinin bile neti değişse 655 bin küsür kişinin yeri oynar ve ösym kendi itibarını(!) zedelemek istemez.
-
@Baumol 91,04 ile 217