2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
[0_1497686843466_Yeni Microsoft Office Excel Çalışma Sayfası.xlsx](Yükleniyor 100%)
-
@ddoa hocam hemen hemen benzer hedeflere sahibiz bu bahsettiğiniz kurumlar ve ayrıca rekabet kurumu,ticaret ve gümrük bakanlığı genelde işletme puanını içeren puan türlerini kullandılar geçen senelerde(bddk hariç) bana kalırsa bu kurumların sınavına başvurmak için işletme puanlarını içeren puan türlerinde en kötü ihtimal ilk 2000 2500 civarının içinde olmak gerekiyor ama bazı kurumların yds istemesi bazı kurumların ingilizce çeviri yaptirmasi(bddk-spk) sıralamayı veya puanları daha da düşürebiliyor
-
@bestof92 hocam işletme puanı konusunda haklısınız. spknın alan puanı işletme puanını da içeriyor ancak diğer saydığınız puanların puan türleri konusunda pek bir fikrim yok. ben spk'nın tanıtım seminerine katıldığımda alan ve gkgy puanından alım yaptıklarını söylemişlerdi. bu sefer de gkgy den alım yaparlarsa yarından tezi yok hukuk muhasebe çalışmaya başlayacağım.
nisanda yapılan bddk sınavına giren arkadaşlarım iktisat ağırlıklı puan türlerinden başvurdular. muhtemelen ben de başvurabilirim bddkya.
-
@ddoa hocam bddk ya rahatlıkla gelir puanınız ayrıca spk yanılmıyorsam geçen dönem gkgy den p5 puanını kullanmıştı o açıdan bence spk sınavına da girebilirsiniz
-
@bestof92 inşallah hocam ya kpss de en çok istediğim kurumlardan biri spk.
-
@Baumol staj sınavını geçip sonra 3 yıl bir yerde çalışıyorsunuz denetim firması ya da bir smmm ymm yanında böylece asıl smmm belgesi sınavına girmeye hak kazanıyorsunuz emin olun kpss den kolay içerik muhasebe ve mevzuat onları da işte öğreniyorsunuz.
-
@davetsiz 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
@onur00 hayır. mesela p48 de iktisat var maliye var dimi. bir tanesinden 1 NET yapamamışsan p48 in hesaplanmaz. mesela benim istatistik puanlarım hesaplanmadı. p12 gibi..çünkü istatistikten 1 doğru 2 yanlışım var.
tmm işte bende onu diyorum.birileri 1 net yapamamış.yani sıfır cekmiş yada eksiye düşmüşki.sıralama 50 bin kişi düşmüş
-
@ddoa inşallah gönlünüze göre olur ben de istanbulda yaşadığımdan spk veya bddk 'dan birini çok istiyorum ama bakalım 2017 bitmeden ilan gelir umarım
-
İktisattan iptal edilen 16. 27. ve 40. soruları yazabilir misiniz
-
@RootofAllEvil esnek hızlandıran, tahvil sorusu ,2.dünya savaşıyla ilgili soru
-
@nitrogb esnek hızlandıranı boş bırakmıştım tahvil sorusu zaten sıkıntılıydı tamam fakat 2. Dünya Savaşından sonrası dönemle ilgili soru nasıl iptal olur ya
-
@bestof92 inşallah sizin de gönlünüze göre olur. kpss 2017 2 sene geçerli değil mi ?
-
@ddoa evet 2 yıl geçerli
-
@RootofAllEvil evet haklısın hocam. Bende ikame esnekliği ile ilgili sorunun iptal edilmesini isterdim. Üretim fonksiyonu verilmemiş oysaki. İkame esnekliği sonsuz bi sürü fonksiyon yazılabilirdi
-
@paca08 kardeşim en çok snn sınav sonucunu merak ediyodum bi ss at da karşılaştırma yapcam
-
2009 dan beri girip çıkarım en kötü puanlarım ama sıralama değişik anlamadım genel kültür yetenekten 65 net yaparsan kaçınılmaz
74 48 puanı sıralama geçen seneyle aynı anlamadım neden böle olmuş -
-
merhaba değerli arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun. 3 yıldır özel sektörde çalışan birisi olarak öylesine girdim sınava. açıkçası sınav benim açımdan pek parlak geçmedi p3 78 gelmiş. alanda da kayda değer pek birşey yok. çoğu puan türünde ilk 10bine girememişim. yalnız şöyle bir durum var p24 sıralamam 61. daha önce yds'den 58 puan almıştım. sizce oturup önümüzdeki yds'ye çalışmama değer mi?
p24, p25, ilk 100de p12, p13 ,p26, p27, p28 , p39 , p45, p46 sıralamalarım ilk 5binde. sizce ne yapmalıyım?
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun sonuçlar. 2.girişimdi bu sinava ve ceko için girdim. Istediğim puani alamadim.
Sorum şu Mali Hizmetler Uzm.Yard. için hangi puan türü söylendi ya da söylenebilir, bir fikriniz var mi? -
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bu sınava SGK Denetmen Yardımcılığı için girdim ama istediğim puanı alamadım sanki. Sizce olası bir alımda mülakat şansım nedir. Sıralama olarak önümde bir çok atanan ve atanacak arkadaşlar (guy,vmy,sgk,diğer) hatta hukukçular olduğunu düşünüyorum, bir umut işte. Bir de yaş sorun olur mu Sgkda? 32 yaşındayım ve evliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.