2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@Ülkü hangi puan türünden olursa 82 83 olur hocam
-
@gonzaloluca p 48 olabilir tam bilemiyorum ben de sadece tahmin
-
Guyların çoğu mhuyu tercih eder.Guyu kazananların çoğu bu sene derece yaptı dostlar guy olan biri tekrar guy yazmaz istisna forumda okumuştum kırıkkalede guyken ankara guyu yazıp kazanan olmuş ama mhuy yazanlar muy yazanlar 2000 lik alımdan epey bi sayı olacaktır.
-
@paretowilfredo usta sana zahmet yardımcı olur musun ? SGK müfettişliği bu sene ÖSYM sınavıyla mı alacak ? Alırsa kaç katını çağıracak ?
-
Değerlendirmelerinize bunlarıda ekleyin diye yazıyorum yığılma geçen yıllara göre az gibi gözğküyo ama herkes en iyin peşinde.
-
Kurum sınavları açılana kadar ciddi bi süre geçiyo. Keşke bu kısa dönemde bizi idare edecek bi iş bulsalar da her kpss ye giren göz göre göre evde aylarını yıllarını harcamasa. Ama ne nasıl
-
@Burak7 aynen kardeş yoksa bu sene de boş geçer.Bide guyun gelip gelmeyeceği bile belli değil.
-
arkadaşlar puanlarım bunlar sizce MUY VMY ve üstkurullar için şansım varmıdır sizce -
@Lex-fori muy biraz zor hangi puan türlerinden alacak belli değil ama birden çok puan türü isteyecek gibi duruyor vmy p47 veya 48 den alırsa olası bir 300 kişilik sınavın listesine girersiniz yüksek olasılıkla yine geçtiğimiz aylarda bddk murakıplık alımı yapılmıştı puan türlerinden biri p35 ti şimdiki p48 yani alım sayısına bağlı olarak bddk için de şansınız olabilir
-
Cevap kağıdı görüntüleme açıldığında fark ettim ki hukuktan 3 soruyu optiğe geçirmeyi unutmuşum yanarım buna off! 3 soru +3 net demekti o 3 net de puanlara azımsanmayacak katkı sağlayacaktı
-
Arkadaslar benim p19(maliye) puanim 86.6 siralamam 2067 p48 puanim 81.2 siralamam 3770 ve maliye mezunuyum. Ayrica yds puanim 67.5 eger yds den 70 i gecersem hazine uzman yardimciligi sansim nedir sizce? Olmazsa diger hangi kurumlarda sansim var lutfen bilgilerinizi esirgemeyin.
-
@Bosgezen hazine uzmanlığı dış ticaret uzmanlığı gibi genelde iktisat işletme maliye bölümlerinden alım yapılan kadrolar yds şartının yeterince sağlanamamasından dolayı beklenenden düşük kapatıyor tahmini 20 kişilik bir alıma puanınız yetecektir yds yapmaya bakın siz 70 i geçmeye gayret edin
-
@RootofAllEvil Hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Allah razi olsun umarim dediginiz gibi olur. Allah hepimize hakkimizda hayirlisini nasip eylesin.
-
@RootofAllEvil hocam bddk gelir de ben girmem iktisatını hayvan gibi okuyolar sanırım erdal ünsal falan okuyor iktisat bölümünü. iktisattan kalmıstım baraj altında
-
Abi şu SGK müfettişliği için bana neden cevap verilmiyor ?
-
@Baumol hocam bu soruya cevap verildi. Hatırlamıyorum ama cevabını. 79 sayfa var, bir tarayın size zahmet. Sürekli aynı sorular geliyor, bilen kişiler de forumda sürekli çevrimiçi olmuyor. Bu tavrınız hoş degil, burada herkes karşılıklı paylaşım yapmaya calisiyor. Ben sorarım hiç okumadan forumu bana hemen cevap vermelisiniz gibi bir tavır bu guzel ortamı bozar. Hayırlı sabahlar olsun.
-
@Baumol kardeş sgk teftiş kurulu başkanı açıklama yapmıştı twitter hesabından ösym ile protokol yürütüyoruz diye kaç katı alınır bilmiyorum da test sınavı olacağı için atıyorum 50 kişilik alım için 20 katı yazılıya 4 katı sözlüye çağırılır
-
@ersagun kardeşim emin ol defalarca baktım. Hatta bulamayınca paretoyu etiketleyip öyle sordum. Belki gözümden kaçmış olabilir. Hayırlı sabahlar.
-
@Baumol teftiş başkanı mustafa apaydın ösym ile protokol yapacaklarını söylemişti. Bu son alımda 5 katı çağırmışlar
-
@Baumol hocam hakkını helal et. Başka başlıkta da olabilir. Şuraya da bak istersen. http://forum.tercihiniyap.net/topic/825/2017-sgk-müfettiş-yardımcılığı-alımı/459?page=23