KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@Antimülakat selam hocam kolay gelsin, kamu yönetimi 84,78496 p3, sıralama 17593, güncel branş sıralamam 312
-
brans siralamasinda p3 seciyorum ama alttaki kodum 4431 olmuyor.p1 kodundaki isletme kaliyor gene ben de mi sikinti herkes mi boyle
-
@imrozdenizhan ihtimal dahilinde hocam ama tercih kılavuzundan tekrar yorumlayalim durum biraz kritik gibi.
-
@Antimülakat başkan benim puan 86,58945 genel sıralama 9764 ve branş sıralaması da güncel olarak 574 bölüm işletme.
-
@Estevez hocam işletme alımı epey var ama tam listesi görmek için tercih kılavuzuna bir bakalım. Kurtarmayabilir ama tercih durumunda farklı değişkenler olabilir tabi o kısım işleri değiştiriyor.
-
@Antimülakat hocam ben memurum zaten alan sınavına hazırlandım 2016 da ondan iyi geldi puanlar gerçi yandı gitti hepsi ama nasip belki son alımda dhmi falan gelir diye bekleyeceğim. Bir de sadece Ankara aileden dolayı. Alan olmazsa yazıp kit oradan a grubuna hazırlanmaya devam
-
Kimse de sallamadı ama değiştirip değiştirip sormaya devam edeyim ben belki birileri çıkar
Ankara TEİAŞ ve Milli Piyango Gn. Md. düz memurluk (iibf) arasında maaş olarak bir fark var mıdır? Siz olsanız hangisini üste yazardınız?
-
83.8 brans siralama 1640 hic sans olmaz mi bölüm isletme @Antimülakat
-
@Antimülakat Benim puanim 86.7, bölüm iktisat. Sizce bu atamalarda hangi kurumlar için şansım var? Yada atanabilir miyim?
-
@ErTuGS kaç kişi bilir ki bunu o yüzden cevap verilememiste olabilir. Teias maaşları belli de milli piyango için bir şey diyemiyoruz.
-
Arkadaşlar puan analizini tercih kılavuzu yayımlansın o zaman yapalım. Şu haliyle hangi bölüme kaç kişilik kadro açıldı? Bilemediğim için söyleyeceğim şey çok havada kalır.
-
@Antimülakat hocam dpb baskanligi yayinlamisti incelediydesiniz yaptginiz analizi paylasrsanz yapacagnz degerlendirmeler bizim icinde bi fikir olusur her bölüm icin taban puan tahmininizi paylasrsanz sevinirim analizleriniz olumlu sonuclar veriyo tskler
-
@jan kardeşim orada çok karışık alt alta bölüm bölüm toplamak imkansız. Bu nedenle biraz daha sabır yine bir göz atayım ama pek bir şey çıkmayabilir.
-
@Antimülakat hocam e-devlette dbp nin tercih rehberinde bölüm olarak bakılabiliyor ama tek tek bakmak gerekiyor ama nasılsa yarın başlayacak tercihler biraz daha beklemek en temizi
-
Herkese merhaba,
tercihleri yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor,ölü tercih yapmamak için nereden yola çıkmalıyız, bazen kestirmek güç oluyor. örneğin şöyle bir yöntem doğru olur mu: üst sıralara gelmesi düşük ihtimalli olan 4001 kadroları, sonrasında kendi bölümümüze ait kadrolar dersek eğer, bunlar içinde de gitmek istediğimiz il bazında mı yoksa kontenjanı fazla olan yer bazında mı sıralama yapmalıyız, ya da çok tercih edileceği bilinen batıdaki büyükşehirler önce mi yazılmalı?ben bunların muğlaklığını çok yaşıyorum.tercih yapacak bütün arkadaşlara faydalı olması açısından cevap veren olursa şimdiden çok teşekkür ederim..herkes için hayırlısı olsun...bu arada @Antimülakat
p3 puanım: 89,1
bölüm uluslararası ilişkiler
branş sıralaması: 34 -
@Antimülakat p3:83.9 iktisat siralamasi 651..
-
@raskolnikov tercihler 29 son ptt muhtemelen 30u cuma açıklanır
-
@helenoftroy hocam sizin nezlinizde ben olsam memlektimde ve memleketime yakın yerde olan maaşı en yüksek olan yerden başlarım. Sonra 4001 kadroları ve sonlara da kendi bölümüm ile ilgili yerleri ve en son genel iibf tercihlerini yaparım.
Normal olarak soruyorsan eğer 85 puan altı ölü 4001 tercihini çok abartmamali. Özellikle dhmi en uzak durulmali. Tercih olarak kendi bölümü, kendi memleketi, maaşı gibi değişkenler kişisel olarak değişir. Bunları herkes kendine göre ayarlayabilir.
-
@Antimülakat cevabınız için çok teşekkür ederim...
-
@Antimülakat merhabalar 2017 kpss ye girenler de tercih yapabilir mi arkadaşlar bunlar hep p3 ataması mı oluyor?