KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@totti kardeşim millet devlete atama derdinde sen istifa diyon valla
-
@brzezinski sıranız kaç ?
-
@aliveli branş 108 hocam Maliye den
-
@brzezinski şehir seçiciliğiniz yoksa bence gelir hocam, ben sırf ankara yazmak zorunda olduğum için tereddütlüyüm ama siz her yeri yazarım diyorsanız geleceğini düşünüyorum
-
@Antimülakat 4001 alan 2 tercih yaptım sadece kalanlar sadece maliye kodu (12 kişi) ve ortak kod(25 kişi)
-
@aliveli 4001 ler 88-89 aşağısını görür mü ki?
-
@aliveli hocam bu sitede yönetici misiniz?
-
@brzezinski yorum yazmak için yorum yazmak yerine biliyorsak konuşsak daha iyi olur sonuçta herkesin hayata dair planları aynı olmuyor bilmem anlatabildim mi?
-
Bide geliyormuş tercihlerimize nasıl sevinirim yaa
-
87.4 kamu yonetimi.Ankara izmir ve ya Bursa istiyorum.Yada batı veya guneydeki KİT kadrolarından birini istiyorum.Fikriniz nedir?
-
@cerenogu görebilir ancak özel şartları olan kadrolar görür.
-
@cerenogu ihtimal dahilinde hocam da küsurlerle kaçadabilir.
-
@brzezinski branşa yoğunlaşmaz isen bu puana gelen yerler muhakkak olur. İibf kont. baya iyi
-
Dostlar 85 üzeri puanı olanlar branş sıralamasını da yazarsa analizi çok yönlü düşünürüz. Sadece puan yazmayalım.
Kamu puan 84,745 branş sıralama 214 gibi.
Birde 85 puan üzeri olan birinizden rica etsekte bütün iibf bölümlerini seçtiğinde sıralaması kaç oluyor? Bir bakiverse -
@Antimülakat Tüm iibf yaptığımda 1347 gibi bir sayı çıkmıştı.
-
@Antimülakat puanla bölümü yazmayı unuttum. bölüm maliye puan 86.31 sıralama 41
-
@tomhardy o arada en çok hangi bölüm fazla acaba? Kamu ve işletme mezunları genelde p3'te yüksek yapıyor. Maliyeye göre sıralama çok orantılı olmamış. O yüzden sadece maliye bölümüne açılan kadrolar diğer bölümlere göre düşük kapatacak.
-
85 puanı olan kamu ve işletme mezunları bölüm sıralamanız ve iibf sıralamanız için lütfen danışmaya geliniz
-
@Antimülakat kamu sıralamam 140 puan 87.4
-
@tomhardy hocam bu en güncel iibf sıralaması mı? Bu sayı biraz fazla geldi, tekrar bakma fırsatınız olursa seviniriz.