KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@Estevez tamamdır kardeş çok teşekkür ederim.
-
stajyer AIM memuru kadrosu için özel şart olarak yaş sınırı belirtilmemiş fakat dhmi nin sitesinde yapılacak bir sınavdan bahsediliyor ve 27 yaş şartı koyuyor. Merkezi atama sonrası bir sınav yapılacağı ve yaş şartına uymayanların atamaları geçersiz sayılacağını mı anlamalıyım? ilk defa tercih yapıyorum. bilgilendirirseniz memnun olurum.
-
Maliye bölümü alımı merkezi de 85 altına düşer mi? 85.21 ile 87.sıradayım branşta sizce bu atamada gelme şansı nedir?
-
Ne oluyor ya @Antimülakat kim bu siteyle oynuyor.
-
2015'ten beri kpss işlerinin içindeyim ama hiç ösym'den tercih yapmadım, b grubundan. merak ettiğim; bu tapu kadastro ilanına iktisat mezunu biri başvuramıyor mu?
-
@furkanbey yok kardeşim iibf olarak biz başvuramıyoruz
-
@fatihrsln çok teşekkür ederim, kodlar falan bayağı karışık, çözemedim de. hiç bulaşmayayım en iyisi. sağolun
-
@furkanbey 2017/1 de kendi alanlarımızdan alımları takip edebilirsin ama tapuyu boşver
-
@fatihrsln branş dışı şansınız daha yüksek gibi
-
@aliveli hocam asıl tek şansım kendi branşım değil mi?
-
@Antimülakat hocam benim puanım 85.7 sıralamam 67 bölüm maliye, ankara dışı yazamıyorum malesef gelme olasılığı nedir? Tek kod 12 kişilik kadro var?
-
@fatihrsln ortak alandan tercih yapabilirsiniz 4001 den
-
Merhabalar. Sorum şu; sevdiğimiz bildiğimiz bi şehirde belediye memurluğu mu? Yoksa hiç bilmediğimz uzak bi şehirde kit mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
-
@Antimülakat KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@tomhardy mkek
Teias
Et ve süt
Dsi
Belediye
ÜniversiteTek kriteri baz al maaş gerisi sorun değil çözülür bir şekilde.
Kitten kadroluya? Yada kadroludan kite geçilir mi hocam?
-
@aliveli hocam bnm puan 84.95 bölüm Maliye tercihler için ne dersin
-
@cerenogu hocam Ankara kadrolarında maliye bölümü alınanlar için şansınız var, şimdi tekrar inceleyemiyorum ama umarım tamamı 4001 değildir.
-
@kamuzede geçilir. İkisi de mümkün hocam.
-
@ErtuğrulBEY bir sorun mu var kardeşim? Çinli ise sorun o takılıyor kendi kendine.
-
merkezi atamadan atandık diyelim özelde daha iyi bir fırsatta iş imkanımız olduğunda istifa etmek için engel var mı?
malum süreç yüzünden memur istifaları ve tayinleri durdurulmuştu sanırım en son -
Hocam buna da bi yorum yapabilir misiniz 84.95 bölüm Maliye @Antimülakat @cerenogu