KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@Antimülakat valla hocam tercihim için sizin analiz yazısını beklemekteyim. saygılar
-
@giantsbane insallah hocam manyaga bagladik iyice
-
Elimizden geldiğince bir analiz ortaya koymaya çalıştık. Taban puanları kestirmek çok zor ama yine de genel bir tablo çizmeye çalıştık. Yüz binlerce değişkenin olduğu bu tercih sürecinde yaptığımız öngörüler için bir hataya sebebiyet vermemek adına oldukça özen göstermeye çalıştık. Umarız doğru verileri ortaya koyarak KPSS 2017/1 tercihiniyap! manızda işlerinizi kolaylaştırmayı başarabiliriz.
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20171-bolum-kontenjani-ve-puan-analizi
-
@Antimülakat Hocam analizinize güveniyorum, sonuçta uğraşmışsınız yalnız DHMİ'nin Aim memurluğu için fazla iyi niyetli bir tahmin olmuş. Hani bazı iller için 85 ve üstü demişsiniz ama ben herhangi bir ilin 92 hatta 93 puanların altına düşmesine ihtimal vermiyorum. Şahsen 91 puanla Ankara'yı ilk sıraya koydum ama %1 bile şansım yok. Zira bu kadronun Yds şartının 60 olması mühendisler için pek bir fark yaratmıyor. Gerçi Yds şartı B bile olsaydı yine 90'larla kapatır derdim. Mühendislerin Yds puanları da P3 puanları gibi genelde uçuk oluyor. Bir de şimdi uçuk maaşları duyunca herkesin dikkati bu kadrolara kaydı.
-
@Antimülakat hocam sizce 85,15 puana sgk icra memurluğu gelme ihtimali nedir? Bilgi verirseniz çok sevinirim,icra memurluğunu çok istiyorum geçmiş yıllarla kıyaslarsak nedir sizce durum?
-
@ErTuGS şimdi elbette yds puanı olupta bunlardan kaçının dhmi ye başvuru yapacağını kestirmek çok zor. Ben mühendislerdeki yds oranını çok bilemedim, evet şimdi sen hatırlatınca dhmi için biraz düşük olduğunu anlıyorum ama es kaza bir veya bir kaçı 85 civarını görebilir. Bu nedenle yazmıştım.
-
@ahmet42 icra memurluğu genel iibf kadrosuna açıldığı için ihtimal var ama çok az sayıyla da kaçabilir. 84 ve üstü olacak ama net bir şey söylemek kolay değil.
-
@giantsbane hocam keşke gelse ama b grubunda en beğenilen kurumlar arasında teiaş ben 89'dan aşağıya düşecegini sanmıyorum
-
@guyan-gelmiş doğrudur ben Soma'da olduğu için düşer mi belki dedim ama anladığım kadarıyla şu dönemde millet nerde olduğuna çok aldırmıyor tercih yaparken
-
@Antimülakat hocam ben de öyle düşünüyorum ya sınırdan atanırım yada sınırdan kaçar ,sgk icra memurluğu na atanırsak birkaç yıl sonra başka bir iline geçebiliyor muyuz kurumun?
-
@Antimülakat hocam merhaba bir kaç sorum olacak izninizle. daha öncede bir kaç kez size bir umutla atanma ihtimalimi sormuştum sizde 3 veya 4. atamaya bir ihtimal var demiştiniz. kamu yönetimi p3 84.99 ile analiz yazınızı okudum 84 üstü için bir öngörünüz mevcut bu atama için bir umudum yokken bir filiz yeşerdi bende tabi nasip bu ne olacağı belli olmaz. ramazan ve bayramın yaklaşması nedeniyle klavuzu detaylı inceleme şansı bulamadım henüz sizce il konusunda seçici olursam (seçicilikten kastım doğu yazmayı düşünmüyorum) ve çakılı olacak kadroları da düşünmediğim takdirde( çakılı kadrolar hakkında çok fikrim yok belediye ve üniversiteler diye duydum doğru mudur?) bu atama için sizce bir şansım var mıdır fazla mı polyannacılık oynamıs olurum??? siz öncelikli olarak diğer arkadaşlardan da öngörülerini bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. rabbim herkesin hakkında en hayırlısını versin inşallah
-
Milli piyango ve Ataturk Arastirma Merkezi hakkında bilgi sahibi olan yok mu?
-
@ahmet42 eş durumu tayin vs. şeklinde olur hocam veya geçerli bir mazaret olmalı.
-
@kamucukız hocam alım sayısı gayet iyi. Kamu Yönetimi özel kadro sayısı 32, yazdığım taban puan elbette en düşük kapatabilecek yer üzerinden olduğunu söylemeyeliyim. Bu kadronun hangisi olacağı biraz piyango işi tahmin etmek imkansız elbette. Üniversite ve belediyelerde tayin söz konusu olmaz, çünkü başka ilde o üniversite veya belediyede iş imkanı bulma şansınız yok.
-
@Antimülakat hocam puanim 84.95 branş sıralaması 108 51 kişilik Maliye ye ayrılan kontenjan için ne dersiniz
-
İl özel idareleri hakkında bilgi verebilecek var mı ?
-
@Antimülakat hocam siz olsanız şu kurumların tercih sıralamasını nasıl yapardınız.( maaş ve diğer koşulları göz önünde bulundurarak)
Mke
Et ve süt kurumu
Teiaş
Devlet su işleri
Bakanlık
Belediye-il özel idaresi
ÜniversiteGümrük yalan olduğu için tercih yapıcam artık. Yardımcı olursan sevinirim. Moral sıfır..
-
@tomhardy mkek
Teias
Et ve süt
Dsi
Belediye
ÜniversiteTek kriteri baz al maaş gerisi sorun değil çözülür bir şekilde.
-
@Antimülakat hocam gümrük sonuçları da açıklanmış yeni bir öngörünüz var mı genel durum ile ilgili taban puan konusunda?
-
@kamucukız çok iyi oldu bu, etkisi olacaktır elbette ama kazananlardan başvuru yapanlarda olacaktır. Yine de 0,... etkisi her bölüm için olacaktır.