KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
niye açıklamıyorlar bu lanet olmayasıca kyk ve merkezi atamayı? stresten öldürmek mi istiyorlar ona göre yolumuza bakacaz biz de
-
Osym ne yapmaya çalışıyo? Neyi zorluyo?
-
Yine herhangi bir kadroya yerleşemedim...Atanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
allahını seven tavan taban puanları linkini atsın nolur bulamıyorum:(
-
Teiaş ankara oldu çok şükür, atanamayan arkadaşlar hakkında da en yakın zamanda hayırlı bir kapı açılmasını diliyorum . Yalnız teiaş ta 2 yıllık bi çalışma zorunluluğu bulunuyormuş . Bununla ilgili bilgisi olan varmıydı @Antimülakat @paretowilfredo
-
@Arf hayırlı olsun hocam puanınız kaçtı acaba?
-
@hotellingtkare http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2017/KPSS/TERCİH1/MinMaxLisans19072017.pdf
İstediğin buysa eğer link burada hocam -
@mbguy eyvallah hocam saolun:)
-
@Arf Benim de aynı yer oldu da hocam sizinki düz memurluk mu mühendislik mi? Benimki düz 391276511 kodlu kadro.
-
@ErTuGS düz memurluk oldu üstad benimki de
-
@zweig 90,5 üstad
-
@zweig sizin 2 yılla ilgili bi bilginiz varmıydı
-
@Arf Hayırlı olsun hepimize aynı yerdeyiz demek. Bu 2 yıl çalışma zorunluluğunu duymadım yalnız.
-
@ErTuGS kendi sitelerinde yayınlamışlar fakat özel durumlarda görmemiştim bu hususu
-
3 tane tercihim küsüratla kaçmış aralıkta görüşmek üzere 85 puanla beklemedeyiz
-
@Arf tekrardan hayırlı olsun yok hocam bir bilgim yok benim
-
Yerleşemediğimden ziyade bu puanlarla atanamayışımıza üzülüyorum tek kendi adıma değil inanın.
-
@Arf Ben şahsen maaşı diğerlerine göre biraz daha yüksek ve dil tazminatı yüksek diye seçtim burayı ama bu 2 yıl ayrılamama mevzunu yeni öğrendim. Tekrardan sınava hazırlanıp uzmanlıkları denemekle uğraşmak istemiyordum ama ne olur ne olmaz diye aklımda vardı öyle bir fikir artık mecbur rafa kaldırıyoruz tabii o alternatifleri. Yine de bunları atamalardan önce detaylıca belirtmeleri lazım. İnsan tek tek her kurumun çalışma koşullarını ıvırını zıvırını öğrenemiyor. Öyle bir şeffaflık yok hiçbir kurumda.
Gerçi bunlar Haziran'da yazmışlar ben yeni fark ettim de hiç aklıma bile gelmedi 2 yıl ayrılamama kuralı var mıdır diye düşünmedim bile. Neyse her türlü yazacaktım ben burayı pişmanlığım yok yani.
-
@ErTuGS iyi günler göreve ne zaman başlarız en yakın bende il özel idaresi ne atandim
-
@mikiteryan Hayırlı olsun hocam. Herhalde Ekim'den önce olmaz diye düşünüyorum. Güvenlik soruşturmaları malum.