KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@Antimülakat evet arkadaşında dediği gibi gy biraz düşük geldi net olarak
-
@aliveli hocam kurum avukatlığı doğu kaçla kapatır sıralamam 1565 puan 82.97
-
@sezginci her yeri yazın hocam doğuda ihtimal var.
-
Beyni yakan sorulardan...sgk memurluk kaçla kapatır?
-
sayın hocam 83,51 ile avukatlık kadrolarına atanabilir miyim
-
@altanaka ihtimal var hocam en azından 3. ve 4. Merkezi atamalarda o puanlara düşüyor. Yazları açılan üniversite avukat alım ilanlarını da takip edebilirsiniz.
-
@Antimülakat KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu içinde söyledi:
@altanaka ihtimal var hocam en azından 3. ve 4. Merkezi atamalarda o puanlara düşüyor. Yazları açılan üniversite avukat alım ilanlarını da takip edebilirsiniz.
En son genel alım 86- 87 arasında kaldı ve daha sonrada 300 civarı avukat kurum alımlarıyla atandı, 1400 civarı avukat ve 2000 hukuk mezunu hakim savcı adaylığını kazandı.Benim branş sıralamam 1609. Şimdi değeri görüşünüz nedir.
-
@altanaka hesaba bakılırsa gelmesi gerekiyor. Fena kıstırdın
-
Atama sonuçları ne zaman açıklanacak belli mi acaba?
-
MERHABA. MATEMATİKÇİYİM P3 88,43 21 TERCİH YAPtım toplamda. sizce 88 i görür mü düz memurluk 4001. ?
-
@skahraman558 o puanlarda kapatacak gibi duruyor hocam. Zabıta memurluklarindan 86-87 arası beklediklerim.var.
-
@Antimülakat zabıta yazmadım hocam. sizce gelme durumu var mıdır? kyk nın açıklanmasını da bekliyorum o gelse işte.. öğretmenlikte mülakatla btirdiler bizi öalum5. 86,67 verdiler mülakattan ne sıralama belli ne bişey. bunalıma girdik iyice
-
@skahraman558 nasip hocam kötü olmuş kyk olayı da umarım açıklanır bir an önce. Zabıta dışında biraz düşük ihtimal hocam da bakalım.
-
Kim ne derse desin öğretmenlik okunacakmış...
-
kyk ve 2017/1 sonuçları neden açıklanmıyor kafayı yiycez en sonunda
-
@skahraman558 ptt de açıklanmadı.gs yüzünden aksıyor galiba.ne kötü zamana denk geldik.
-
@mahallesnafi yanlış yılda sınava girmişiz resmen 2016 mağdurları olduk
-
Ösym'nin böyle bekletmesine şaşırmıyorum artık her kurumda böyle oldu, illa çile çektirecekler. Ben kendi adıma beklemeye razıyım hele eski sınavlardaki sıkıntıları düşününce bu nedir ki...
2014'te dünyanın en saçma sınavını yaptılar herkes mağdur oldu
2010'da sorular çalındı birkaç yüz vatan haininin yüzünden puan ortalaması fırladı yine herkes mağdur olduAsıl sıkıntı zaten sonuçlar açıklanınca başlayacak. Bazı kurumlar (Dışişleri) o kadar ağır ki 1 sene önceki atamada atanıp da hala güvenlik soruşturmasının sonuçlanmasını bekleyenler var.
-
Gecikmeleri güvenlik soruşturmasına bağlamak fazla iyi niyetli bi düşünce olur.Hesap verebilirlik olmazsa kurumlarda böyle keyfiyetler olur,doğaldır.
-
@hü.sbky Görünürdeki sebep güvenlik soruşturması. Kurumun yavaşlığı ayrı konu onu zaten söylüyorum.