**İdari Yargı hakimligi Kitap Havuzu **
-
@Suigeneris hocam özelikle idareden ilgili kanunlar nelerdir rica etsem yazar mısınız? Ya da Themis yeterli olur mu, ki kitabın arkasındaki 3.kısımda bazı kanunlar da mevcut.
-
@möözun Büyükşehir Belediyesi Kanunu
Belediye Kanunu
İl İdaresi Kanunu
İl Özel İdaresi Kanunu
Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri
Seçimi Hakkında Kanun
Köy Kanunu
Tebligat Kanunu
Bilgi Edinme Hakkı Kanunu
Kamu Denetçiliği Kurumu Kanunu
Devlet Memurları Kanunu
Memurlar Ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun
Kamulaştırma Kanunu
Kamu İhale Kanunu
Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu
Devlet İhale Kanunu
Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet Ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu.
Themis idare hukuku piyasanın en iyi kitabıdır. Nohutcu'yuda geride bırakır diyorum. Kitap çok yeterli muazzam hazırlanmış. -
Bakanlıkların Kuruluş ve Görev Esasları Hakkında 174 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 13.12.1983 Gün ve 174 Sayılı Bakanlıkların Kuruluş ve Görev Esasları Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Bazı Maddelerinin Kaldırılması ve Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi Hakkında 202 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun
-
@Suigeneris Sağolun hocam emeğinize sağlık
-
@Suigeneris Çok teşekkür ederim.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.İyi çalışmalar diliyorum.
-
@krtdtl rica ederim . Çok sağolasın dileğin için inşallah mutlu oluruz hepimiz ..
-
@möözun rica ederim.. hayırlı ramazanlar..
-
Arkadaşlar bu themis'in kitapları konu anlatım mı soru bankası olan hangisi bi aydınlatabilir misiniz ?
-
@MaxMin konu anlatım kitapları . Soru bankası da justice diye geçiyor . Kitap listesini ben paylaştım.
-
Monopol Adlı hâkimlik soru bankası da çok güzeldir. En son yapılan 2016/Aralıkta özellikle vergi konusunda çok soru tutturdu ve 2017 KPSS A Grubunda da soru tutturdu.
Medeni ve Borçlar Hukuku- Mehmet Remzi
Medeni Usul-Mehmet Kadokoglu
Anayasa ve Idare+Iyuk Ahmet Nohutcunun kitaplarını da alternatif olarak düşünebilirsiniz.
#BayŞivka -
@Suigeneris teşekkürler hocam 2017 baskısı henüz çıkmamış sanırım
-
@MaxMin çıkmaz hocam daha çıkmayacak . Eylül baskıları zaten onlar .
-
Kesinlikle konsensus konu anlatimindan sonra cozulmesi gereken bir kitap. Hatta tekrar icinde konsensus kullanilmali, sorular ezberleyene kadar cozulmeli bence.
Konu anlatimindan sonra justice ile baslamak insanlari kotu eder yapmayin etmeyin:)Justice vasfiye teyze gibi bi kitap, enerji emip aglatiyor resmen. Ondan once biraz pismek lazim. Ozellikle ilk hazirlananlar konsensus candir:)
-
arkadaşlar hakimlik kampının idari hakimlik için 2017 basımı yok ancak adli hakimlik için var.Adli hakimlik setiyle idari hakimliğe hazırlanabilir miyim sizce? Vergiyi dışarıdan halletmeyi düşünüyorum
-
@antoniogramsci Sağlam hukuk bilgin olur daha iyi yorumlarsin. Ben de themis setlerinden çalışıyorum . Çok ağır kitaplar . Adli hakimlik için onlarda . Bu tarz sınavlarda kitap ayırımı yok aslında . Sadece idari hakimlik bir tık aşağıda oluyor adliye göre hepsi bu .
-
@Sivka27 **İdari Yargı hakimligi Kitap Havuzu ** içinde söyledi:
Monopol Adlı hâkimlik soru bankası
Bende Eylül 2016 baskısı var içinde vergi yok.Hangi basımda var vergi?
-
Vergi çalışan arkadaşlar, bazı kanunlarda değişiklikler mevcut. Örneğin GVK, KVK, KDVK, Damga Vergisi Kanunu. Mevzuat.gov.tr den ilgili kanunların son sayfalarında değişiklikleri görebilirsiniz.