Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@ordinal-fayda ağzını hayra aç kardeşim ya Yarın ararlar belki dur bakalım, 1 kişi çağırmış olamazlar heralde mülakata
-
@Duryy senin puan sgk ya da yetiyor sanırım. Gir sgkya napıcan albarakayı
-
@ordinal-fayda aynen mail böyle hocam
-
@ordinal-fayda o sınırda biraz ya, sgk'nin 1800 e kadar düşmesi lazım
-
@Duryy arkadaşlar ben ankara da girdim ve sınavımda bayağı sağlamdı diyordum kendi kendime ama o kadar iyi değilmişim
-
@El-Cezeri sınav sonucu geldi mi? Kaç doğru kaç yanlış?
-
@Duryy ben 2600 deyim. Sen girersin hocam bence
-
@ordinal-fayda yok sadece olumsuz mesajı sınavla ilgili bir açıklama yoktu
-
@ordinal-fayda inşallah hocam.
-
Bu arada memurlar.nette bi kişi daha olumlu yanıt aldığını ve mülakata davet edildiğini yazdı.
-
@Duryy hadi ya, inşallah bize de olumlu olur
-
Birkaç kişiye kişilik envanteri gelmiş memurlar nette
-
evet iki pozisyon için de olumlu dönüşler başladı arkadaşlar.
-
Arkadaslar mulakat asamasi grup mu bireysel mi yoksa ikisi aynı gun mu? Maddi durumdan dolayi Istanbula cok fazla gidip masraf yapmakta istemiyorum. Acaba alım sayisi hakkinda bilgisi olan var mi?
-
zaman geçtikçe olumsuz düşünmeye başladım
-
@danzig mulakata tek kisi olarak giriyorsun. Ben bu sabah girdim ilk gorusmeye sonra da insna kaynakları ve denetim genel müdürleri ile gorusme oldu. Herkes icin prosedür ayni mi bilmiyorum. Ama ayni sanirim.
-
@ziyaretci86 hocam kişilik envanteri ne zaman geldi? ve mülakat daveti ne zaman geldi?
-
Ben de sınavı kazanmışım. Ama mülakat tarihi gelmedi. Sadece kişilik envanteri geldi. Acaba şahsiyetimi mi beğenmediler
-
@Gregory-Mahmut denetçi adayı muhtemelen mülakata giren arkadaş,müfettişlik süreciyle farklı bi süreç var orda anladığım kadarı ile.zaten önceki iletilerde pazartesiye salıya mülakat daveti aldığını belirten adaylar vardı denetçilerden.
-
@Gregory-Mahmut mulakata girdim diyorum. Onu da girmis oldugumu belirtmek icin degil arkadaş il disindan gelicekmis onun durumunu anlayabildigim icin yardimci olayim diye yazıyorum. Uçuk kaçık bilgi paylaşımı falan yaziyorsun ne diyim garip gercekten.